Δεν “βλέπει” τον ΑΟΤ ως φαβορί ο Γράφας!!!

Σε συνέντευξη του για τις ομάδες που μπορούν να ανέβουν

Ο πρώην τεχνικός των Τρικάλων  και νυν του Ολ Βόλου δεν… βλεπει  τον ΑΟΤ ικανό για  για άνοδο

Ο Θωμάς Γράφας μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Clasico»και προκάλεσε αίσθηση με τη δήλωσή του ότι το φετινό πρωτάθλημα της Football League ίσως αποδειχθεί πιο ισχυρό και από το πρωτάθλημα της Super League 2, δεδομένου της ύπαρξης πολλών δυνατών και ιστορικών ομάδων στην κατηγορία.

Χαρακτηριστικα δε  ανέφερε: «Πριν ξεκινήσει κάποιο πρωτάθλημα, πάντα υπάρχουν ομάδες οι οποίες ξεχωρίζουν και υπολογίζονται ως φαβορί. Είναι κάποιες ομάδες που ξεχωρίζουν και θεωρούνται πως είναι ένα σκαλί παραπάνω από τις υπόλοιπες. Όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως υπάρχουν και ομάδες που δεν τις υπολογίζεις και ξαφνικά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Νομίζω, πως πέρα από τις γνωστές ομάδες, που χαρακτηρίζονται ως φαβορί, ίσως αναδειχθεί και κάποια ομάδα που δεν την περιμένουμε και η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία. Υπάρχουν ομάδες με υψηλούς στόχους και προσδοκίες και μία από αυτές είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Δεν μπορείς, όμως, να αποκλείσεις τη Βέροια, το Αιγάλεω. Παράλληλα, θεωρώ ότι θα είναι δυνατές και ανταγωνιστικές οι ομάδες της Ρόδου. Το φετινό πρωτάθλημα της Football League ίσως αποδειχθεί πιο ισχυρό και από το πρωτάθλημα της Super League 2. Αν κοιτάξετε τις ομάδες και την ιστορία τους, θα διαπιστώσετε ότι αυτό το πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο. Κάθε εβδομάδα θα πρέπει να παρουσιάζεσαι καλύτερος και να παίρνεις τα αποτελέσματα».

Μιλώντας για το πλάνο  του  Ολυμπιακού Βόλου είπε: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας μεγάλος οργανισμός. Είναι τιμή για κάθε εργαζόμενο να βρίσκεται στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Ως προπονητής έχω αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό πολλές φορές. Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας. Από την αρχή που ήρθα στο σύλλογο βρήκα μία ομάδα οργανωμένη και θεωρώ ότι κακώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται σ’ αυτές τις κατηγορίες».