Πλαστή ενημερότητα η Καλαμαριά, σενάριο Σουπερ Λιγκ 2 ξανά για ΑΟΤ!!!

Ραγδαίες εξελίξεις μετά την αποκάλυψη του SDNA

Τις εξελίξεις στην Κέρκυρα παρακολουθεί ο ΑΟΤ αλλά ενδεχομένως να βρει τρόπο να «τρουπώσει» στην Σούπερ Λιγκ 2 μέσω της Καλαμαριάς.

Ο ιστορικός Απόλλων Καλαμαριάς κατέθεσε πλαστή ενημερότητα προς την ΕΠΟ και πλέον κινδυνεύει από ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών, μέχρι… αποβολή από την Super League 2.

Σεισμό στην Super  League 2 και κατ’ επέκταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκαλεί η αποκάλυψη του SDNA για την κατάθεση πλαστής ενημερότητας από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην ΕΠΟ.

Με έγγραφο που απέστειλε (σήμερα Τετάρτη) η Γενική διεύθυνση εισφορών (ΕΦΚΑ) προς τους ποδοσφαιρικούς (και μη) εισαγγελείς ενημερώνει, πως η ενημερότητα που κατέθεσε το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Καλαμαριάς στις 29/8 είναι πλαστή.

Τον λόγο πλέον παίρνει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ που καλείται να εξετάσει την υπόθεση και να γνωμοδοτήσει επ’ αυτής. Αν η ενημερότητα του προσφυγικού σωματείου είναι όντως πλαστή, τότε ο σύλλογος κινδυνεύει από ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα που πρόκειται να ξεκινήσει (το πιο ευνοϊκό σενάριο), μέχρι αποβολή από την Super League 2 , κάτι που θα σηματοδοτήσει νέες εξελίξεις για το αν κάποια ομάδα πρέπει να πάρει την θέση του και ποια μπορεί να είναι αυτή.

Η ομάδα αυτή βέβαια δεν είναι άλλη από τον ΑΟ Τρίκαλα αφού ο Ηρακλής που ήταν πάνω από αυτόν στην βαθμολογία και με τον οποίο υποβιβάστηκε μαζί στην Football League δεν υφίσταται πια!