«Παραθυράκι» για μεταγραφές από Αμανατίδη

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο Νεοχώρι

Δεν έχει ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός σύμφωνα με τον προπονητή των Τρικάλων ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφικών κινήσεων: «Η ομάδα νομίζω ότι θα κινηθεί για κάτι που μας λείπει, πιστεύουμε στους παίκτες αλλά πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο»

Για το παιχνίδι με τον Διγενή σημείωσε: «Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να βρίσκεις το κίνητρο και θα πρέπει οι παίκτες μας εκτός από τις αρετές σε κάποια παιχνίδια πρέπει να δείχνουν και στοιχεία όπως η σοβαρότητα και η συγκέντρωση».

Για την καλή εικόνα των φιλικών τόνισε: «Η ομάδα έχει κάνει μία καλή προσπάθεια και είναι σε έναν καλό δρόμο. Δεν κρατάμε στατιστικά στα φιλικά. Είναι σημαντικό όμως ότι υπάρχει μία διάθεση και μία λειτουργία όλων των γραμμών, ένα πλάνο αγωνιστικό το οποίο από την στιγμή που το δείχνουμε μάλλον θα συνεχιστεί. Οπότε απομένει να δούμε άλλα στοιχεία όπως η καλύτερη αποτελεσματικότητα, άσχετα αν βάζουμε κάποια γκολ, η εκμετάλλευση στημένων φάσεων, η σταθερότητα στην απόδοση».

Τέλος για το φιλικό με την ΑΕΛ είπε: «Με την ΑΕΛ θα δούμε και άλλα πράγματα και ίσως φανούν και κάποιες αδυναμίες τις οποίες θα πρέπει και αυτές να τις δούμε έτσι ώστε να αποκτήσουμε όλες τις πληροφορίες που θέλουμε για την ομάδα μας».