“Κόλλησαν” τα Μετέωρα με το Στεφανοβίκειο

Ισόπαλα 1-1 μπορούσαν την νίκη

Η ομάδα των Μετεώρων έχασε την ευκαιρία να ξεκινήσει με τρίποντο την νέα σεζόν καθώς αν και ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού περιορίστηκε σε ισοπαλία 1-1 με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Τα Μετέωρα ευτύχησαν να προηγηθούν πριν κλείσει το ημίχρονο με τον Πολυζόπουλο ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης ο ίδιος παίκτης απέτυχε να βάλει την ομάδα της Καλαμπάκας σε θέση οδηγού αφού «σημάδεψε» το δοκάρι.

Λίγο αργότερα και πάλι ο Πολυζόπουλος έχασε τετ α τετ σε νέα σπάνια ευκαιρία.

Οι φιλοξενούμενοι αφού απέφυγαν τα χειρότερα κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55’ με τον Παπαγεωργίου ενώ λίγο αργότερα οι Καλαμπακιώτες διαμαρτυρήθηκαν για μη υπόδειξη πέναλτι σε ανατροπή του Τσιαντούλα μέσα στην περιοχή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΜΕΤΕΩΡΑ: Τοπουζλής, Μπέτσας (65′ Γρηγορίου), Δάσιος, Γεωργάκης, Φωτίκας, Παπαευθυμίου, ,Τσιαντούλας (75′ Κοτσιλιάνος), Κατσαντώνης (83′ Κονόμι), Ιωάννου, Πολυζόπουλος, Λουκάς.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦ.: Κουτσιρίμπας, Καραμπούτζης, Στάθης, Πρασσάς, Αλεξίου, Σ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς (91′ Δίντσης), Παπαγεωργίου (70′ Πάνος), Αλαμάνης, Ζιάκας (81′ Λάζος), Καλύβας (56′ Καλιακούδας).