Κήρυξαν ανεπιθύμητο τον Λεουτσάκο οι “Σακαφλιάδες”!!!

Δημόσια τοποθέτηση του Συνδέσμου Φιλάθλων

Με ανακοίνωση τους οι “Σακαφλιάδες” παίρνουν θέση τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο με θύμα τον ΑΟ Τρίκαλα και κηρύσσουν ανεπιθύμητο στα Τρίκαλα τον πρόεδρο της Λίγκας κ. Λεουτσάκο, Αναλυτικά η τοποθέτηση τους:
Παρακολουθούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ που λαμβάνουν χώρα στον θαυμαστό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα στον χώρο της νεοϊδρυθείσας κατηγορίας Super League 2 μετά την περιβόητη αναδιάρθρωση για τη βελτίωση (τρομάρα σας) του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας και αποφασίσαμε να τοποθετηθούμε δημόσια εξαιτίας της ΑΗΔΙΑΣ που μας προκαλούν.

Παρακολουθούμε ομάδες που έχουν καταθέσει ΠΛΑΣΤΗ ασφαλιστική ενημερότητα (αποδεδειγμένα από έγγραφα δημοσίων υπηρεσιών) να είναι έτοιμες να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα όταν όπως όλοι γνωρίζουν το 2011 τόσο η αγαπημένη μας ομάδα όσο και άλλες ιστορικές ομάδες για παρόμοια αδικήματα τιμωρήθηκαν με υποβιβασμό δύο κατηγοριών…

Παρακολουθούμε ομάδες οι οποίες χρωστάνε σε όποιον μιλάει ελληνικά και οι οποίες τρώνε τη μία προσφυγή μετά την άλλη με κίνδυνο να ξεκινήσουν στο πρωτάθλημα με -27 (!!!), να έχουν στα χέρια τους επιταγές στο όνομα της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ υπογεγραμμένες από θυγατρική εταιρεία της ΕΡΤ, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής υπογεγραμμένο τηλεοπτικό συμβόλαιο της κατηγορίας με την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση!
Κύριε Λεουτσάκο…τι γνωρίζετε περί τούτου;

Αδικημένος και στις δύο των περιπτώσεων για ακόμη μια φορά ο Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ.
Άραγε υπάρχει Ισονομία και Δικαιοσύνη στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου; Προφανώς και δεν περιμένουμε απάντηση. Ούτε περιμένουμε δυστυχώς να αλλάξει κάτι.

Επειδή όμως είμαστε μαθημένοι να κερδίζουμε τις ανόδους μέσα στα γήπεδα, και μόνον μέσα σε αυτά, με την αξία μας και τη μαγκιά μας να είστε σίγουροι κύριοι πως το ίδιο θα συμβεί και φέτος!

Ο Α. Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ θα επιστρέψει εκεί που του αρμόζει! Μέχρι τότε εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τις παρανομίες σας και τις λαμογιές σας ανενόχλητοι…
Άλλωστε επιστρέψαμε στην κανονικότητα…
Κανονικότητα στην οποία γίνονται τα ίδια ή ακόμη και χειρότερα σκάνδαλα χωρίς να συγκινείται το αυτί κανενός…
Κύριε Αυγενάκη…σας λένε ενδεχομένως κάτι όλα τα παραπάνω;;;

Υ.Γ. 1 Λεουτσάκο είσαι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στην πόλη μας !

Υ.Γ. 2. Για τους προηγούμενους εκλεγμένους βουλευτές του νομού μας το γνωρίζαμε… Άραγε οι τωρινοί ενδιαφέρονται για το όφελος και το καλό της μεγαλύτερης ομάδας του νομού τους;