Ευχές Ρομπέρ απο τον Ινδικό Ωκεανό στον Γιώργο και την Βασιλική!!! (Βίντεο)

Ο παλιός άσσος δεν μπόρεσε τελικά να έρθει στον γάμο

Ο παλιός Γάλλος άσσος του ΠΑΟΚ, του Πανθρακικού αλλά και του ΑΟ Τρίκαλα Μπερτράν Ρομπέρ δεν μπόρεσε τελικά να βρεθεί στον γάμο του Γιώργου Δημόπουλου και της Βασιλικής Δράκου. Αιτία το γεγονός ότι εδώ και λίγο καιρό εργάζεται σε ομάδα της γενέτειρας του που δεν είναι και τόσο  …κοντά στην Ελλάδα. Πρόκειται για το ηφαιστιογενές νησί Ρεϋνιόν που βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό, ανοιχτά της Μαδαγασκάρης!!! Πρόκειται για Γαλλική αποικία οπότε τόσο ο Μπερτράν όσο και ο αδελφός του Λορέν έπαιξαν μπάλα στην Γαλλία. Ο Λορέν μάλιστα έφτασε μέχρι και την Εθνική Γαλλίας.

O γαμπρός υποδέχεται την νύφη ενώ πιθο πίσω στέκεται η σύζυγος του Ρομπέρ, Αργυρώ

Ο Ρομπέρ δεν μπόρεσε να έρθει αλλά τον εκπροσώπησαν επάξια η Ελληνίδα σύζυγος του Αργυρώ Φούνταλη και τα δύο του παιδιά με τον ίδιο να μιλά μέσω skype με τον γαμπρό και να του εύχεται Βιόν ανθόσπαρτο όπως θα δείτε και στο βίντεο πιο κάτω.

Ο Γιώργος και η Βασιλική παντρεύτηκαν στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι μέχρι πρωίας στο Mouzaki Palace. Τις πιο θερμές ευχές και απο το Sportrikala στους νεόνυμφους και καλούς απογόνους!!!

Έλαμπε απο χαρά το ζεύγος
Η σύζυγος και τα παιδιά του Μπερτράν Ρομπέρ ανέλαβαν τα της κουμπαριάς
Η γαμήλια δεξίωση δόθηκε στο Mouzaki Palace

(*) Οι φωτό και το βίντεο είναι του Κωνσταντίνου Κατσιάνη, πρώτου ξάδελφου του γαμπρού