Δεν μασάει από μποφόρ ο φετινός ΑΟΤ!!!

O ΦΛΟΥ της 16/09/2019

Μέταλλο

Λόγω των ειδικών συνθηκών που δημιουργήθηκαν πριν το παιχνίδι αλλά και αυτών που προέκυψαν μέσα στο γήπεδο τα Τρίκαλα έδειξαν με το καλημέρα ότι είναι άλλη ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Διαθέτουν μέταλλο και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που πέρυσι …αγνοούνταν. Με τα γνωστά φυσικά,  αποτελέσματα…

Μπάλα

Και κάτι σημαντικό. Τα Τρίκαλα έπαιξαν μπάλα ακόμη και όταν έπαιζαν με δέκα. Έβγαιναν μπροστά, δημιουργούσαν, έψαχναν το γκολ, δεν έδειξαν παθητική διάθεση σε κανένα σημείο του αγώνα…

Κανονικός

Α, και κάτι ακόμη: Τα Τρίκαλα είχαν κανονικό προπονητή στον πάγκο!!!

Διαιτησία

Αντί να διαμαρτύρονται τα Τρίκαλα για την διαιτησία διαμαρτυρήθηκαν στο τέλος οι της Επισκοπής με συντεταγμένες δηλώσεις Βέλιτς και Νίκιτς!!!

Γκολάρα

Παρεμπιπτόντως δείτε στο βίντεο το 0-2 από τον Τσίπρα. Γκολάρα από ένα παιδί που ταλαιπωρήθηκε αρκετά πέρυσι με τον τραυματισμό του στον Ηρακλή…

Δίδυμο

Το δίδυμο Τσόγκας-Μηλιώτης έφτασε στο Ρέθυμνο μετά από ολιγοήμερη ανάπαυση στα Χανιά. Ο Τσόγκας που ανέλαβε και χρέη ρεπόρτερ εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα βαδίζει σε καλό δρόμο ενώ στο τέλος μαζί με τον Μηλιώτη φωτογραφήθηκαν με Αϊβάζογλου και Σαμολαδά!!!

Αγωνία

Ο Αϊβάζογλου έζησε και το παιχνίδι στην Επισκοπή όπως και όλα τα παιχνίδια. Σαν να παίζει η ομάδα του τελικό Τσάμπιονς  Λιγκ!!!

Σούπερ Λιγκ 2

Οι όμιλοι στο κύπελλο έχουν καταργηθεί. Στην επόμενη φάση (η κλήρωση γίνεται αύριο) τα Τρίκαλα υποδέχονται ομάδα Σούπερ Λιγκ 2 σε αγώνα νοκ άουτ. Ευκαιρία να δείξουμε ότι αξίζαμε να παίζουμε στην κατηγορία αυτή όπως είπε και ο Αμανατίδης!!!

Ταλαιπωρία

Την ταλαιπωρία τελικά δεν την απέφυγε η αποστολή των Τρικάλων. Έφυγε μεσημέρι από τα Τρίκαλα, ταξίδεψε όλο τα βράδυ για την Κρήτη όπου έφτασε ξημερώματα στο Ηράκλειο. Αποβιβάστηκαν από το καράβι αρκετά νωρίς, έκαναν μία βόλτα στην πόλη, έφαγαν κα αναχώρησαν για το Ρέθυμνο. Μετά το ματς επιστροφή πάλι στο Ηράκλειο απ’ όπου πήραν το καράβι στις 9 για τον Πειραιά. Μεσημέρι σήμερα, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι πίσω  στα Τρίκαλα…

Ανθεκτικοί

Πάντως αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος οι φετινοί αποδεικνύονται ιδιαίτερα ανθεκτικοί γιατί όντως κούναγε πολύ το βράδυ του Σαββάτου στο Αιγαίο!!!

Ματιασμένοι

Σύμφωνα με άνθρωπο του ΑΟΤ για το περσινό αποτέλεσμα στην Αλικαρνασσό με τον Ηρόδοτο δεν έφταιγε τόσο  το καράβι αλλά άλλοι παράγοντες. Οι οποίοι, παράγοντες,  ήταν «ματιασμένοι» και στην θάλασσα και στην …στεριά!!! Σταθερά και αδιάλειπτα όλη την σεζόν με τα γνωστά αποτελέσματα!!!

Τέσσερα στα τέσσερα

Σπάσαμε και την φοβερή …παράδοση που δημιούργησε η περσινή «αρμάδα». Τέσσερα στα τέσσερα είχε στην Κρήτη. Έχασε από Εργοτέλη, Πλατανιά, Κισσαμικό, Ηρόδοτο δεχόμενη 7 γκολ χωρίς να σημειώσει ούτε ένα!!!

Κάρτα υγείας

Οι περισσότερες ομάδες μερίμνησαν για τις κάρτες υγείας των παικτών, γι’ αυτό και διεξήχθησαν κανονικά τα παιχνίδια κυπέλλου της Α’ φάσης. Μόνο σε ένα ματς υπήρξε ένα θεματάκι αλλά γενικά άπαντες συμμορφώθηκαν…

Υπερδιέγερση

Υπερδιέγερση έχουν οι μπασκετικοί. Έπαιζαν όλοι παντού τις τελευταίες μέρες. Και σε μία περίπτωση άναψαν και λίγο τα αίματα. Αναμένεται χειμώνας με μεγάλο ενδιαφέρον στα παρκέ!!!

«ΦΛΟΥ»

…άντε να ξεκινάμε σιγά σιγά…