“Γρίφος” η φετινή Δόξα Δράμας

Λόγω των παλινωδιών με Μπύρο

΄Άγνωστο παραμένει τι ομάδα θα δούμε να κατεβάζει η Δόξα στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΟ Τρίκαλα καθώς τους τελευταίους μήνες ζει αλλεπάλληλα επεισόδια με την πρόθεση του Γιάννη Μπύρου να πουλήσει την ομάδα. Έχουν εμφανιστεί διάφοροι επενδυτές, με κανέναν δεν έχει προχωρήσει συμφωνία ενώ ο Μπύρος έχει παραιτηθεί καμιά 100στή φορές μέχρι τώρα!!!

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά βλέποντας την όλη κατάσταση παραιτήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου οπότε και ανέλαβε ο Κώστας Ανυφαντάκης ο οποίος προσπαθεί να συμμορφώσει την όλη κατάσταση. Το ρόστερ πάντως είναι αρκετά γεμάτο απο παίκτες που αποκτήθηκαν κυρίως φέτος και ειδικότερα τις τελευταίες μέρες οπότε είναι λογικό να μην υπάρχει ομοιογένεια.

Φιλικό δεν έχει δώσει ακόμη η ομάδα που όπως βλέπουμε στα ρεπορτάζ έχει παίκτες τον Ινγκόρ Ενγκόνγκα απο την Ισημερινή Γουϊνέα, τον τερματοφύλακα Μπόισον Γουινέι, τον Δημήτρη Σιώπη, τον Χρήστο Ρόβα που αγωνιζόταν στον Ηρακλή, τον Κώστα Πλέγα που πέρυσι έπαιζε στην Παναχαϊκή, τον Νίκο Ιωαννίδη που επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά το εξωτερικό, τον Γιώργο Αποστολίδη (Κέρκυρα), Ευθύμη Αργυρόπουλο (Παναχαϊκή), Άγγελο Οικονόμου (ΟΦΗ), Αλκιβιάδης Μαρκοπουλιώτης (Τμήματα υποδομής ΑΕΚ), Αντώνη Αναστασίο (Κέρκυρα), Χρήστος Κουκόλης (Κέρκυρα), Ιορδάνης Παπαργυρίου (Λαμία) και άλλοι…