Αμανατίδης: «Μεγάλη νίκη το γηπεδικό» (Βίντεο)

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη όσον αφορά το γήπεδο

Ο Περικλής Αμανατίδης μετά το τέλος του φιλικού με την ΑΕΛ στην Καλαμπάκα αναφέρθηκε στην απόφαση της συνολικής ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο Δημοτικό στάδιο: «Είναι μια μεγάλη νίκη η λύση του γηπεδικού θέματος και ευχαριστούμε όλους αυτούς που πήραν αυτήν την απόφαση. Έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια ο πρόεδρος αλλά συνάντησε και έναν Δήμαρχο ο οποίος πραγματικά θέλει να κάνει για την πόλη του το καλύτερο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι μία δικαίωση για όλους, διότι οι ομάδες ανήκουν στις πόλεις».

Όσον αφορά το φιλικό με την ΑΕΛ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος: «H ομάδα είναι όπως τη θέλουμε, είναι σε έναν πολύ καλό δρόμο και χαιρόμαστε να την βλέπουμε. Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια σε ένα πολύ αξιόπιστο φιλικό και ευχαριστούμε την ομάδα της Λάρισας. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα και να δούμε κάποιες αδυναμίες τις οποίες πρέπει να βελτιώσουμε. Βήμα βήμα πάμε για τον στόχο μας, τον έχουμε πει, αυτό δεν αγχώνει τους παίκτες, είμαστε εδώ για να πρωταγωνιστήσουμε. Μένουν κάποιες μέρες ακόμη για να κάνουμε το μοντάρισμα μας και το τελικό μας σχήμα. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε σήμερα κοντά μας και στα Τρίκαλα είναι βέβαιο ότι θα έχουμε μία μεγαλύτερη οικογένεια».

Όσον αφορά το πώς αντιμετωπίζει ο ΑΟΤ το γήπεδο ο Περικλής Αμανατίδης είπε: «Η προσέγγιση είναι όπως αρμόζει στην ομάδα μας. Θέλουμε να προχωρήσουμε, και για το μοντάρισμα μας, και για την ετοιμότητα μας και για τον βασικό μας στοχο. Είναι παιχνίδια στα οποία η ομάδα πρέπει να παίζει για να κερδίζει».

Δηλώσεις Περικλή Αμανατίδη (ΑΟΤ – ΑΕΛ)

Gepostet von Trikala FC / ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ am Sonntag, 8. September 2019