Aμανατίδης : “Πάμε βήμα-βήμα, θα γίνουν τουλάχιστον 2 μεταγραφές”

Δείτε και διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή μετά το φιλικό της Κυριακής στο Καρπενήσι

«Είμαστε ακόμα στην αρχή, μιλάμε για μια καινούρια ομάδα ουσιαστικά αφού έχουν έρθει πολλοί ποδοσφαιριστές και λογικά θα χρειαστούμε χρόνο και θα πρέπει να πάμε βήμα βήμα. Νάστε σίγουροι όμως πως  η ομάδα μας θα κάνει όλα όσα πρέπει  για να φανούμε τη στιγμή που πρέπει ανταγωνιστικοί

Σήμερα μου άρεσε η διάθεση των παικτών , και κάποια στοιχεία στο παιχνίδι και η προσπάθειά τους , γενικά έδειξαν ότι είναι σε σωστό δρόμο και εάν συνεχίσουν έτσι με αυτή τη θέληση με αυτό το σκεπτικό και μ’ ανάλογη προσπάθεια , τότε θα μπορέσουμε να δείξουμε καλύτερη συνοχή κι έτσι να γίνουμε και καλύτερη ομάδα. Αυτός είναι ο πρωτος στόχος μας και μετά θα δούμε πως θα κινηθούμε βήμα βήμα. Βιασύνη δεν θα πρέπει να υπάρξει αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για τη συνέχεια.

 

Ο προπονητής των Τρικάλων στις δηλώσεις του τόνισε και πάλι πως η ενίσχυση της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί και επεσήμανε μάλιστα πως αναμένονται το λιγότερο δύο ακόμα μεταγραφές σε θέσεις που έχουν ήδη προεπιλεχθεί ενώ οι παίκτες που τη δεδομένη στιγμή δοκιμάζονται δεν σημαίνει ότι θα παραμείνουν στο ρόστερ μετά το τέλος της προετοιμασίας.

Δηλώσεις Περικλή Αμανατίδη (φιλικό ΑΟ Τρίκαλα – Κ20 ΑΕΚ , 11/8)

Gepostet von Trikala FC / ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ am Sonntag, 11. August 2019