Σοκαριστικό δυστύχημα σε Λουνα Παρκ του Αλμυρού

Μια 13χρονη μαθήτρια που πήγε να διασκεδάσει στο λούνα παρκ έχασε τη ζωή της, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες, ενώ είχε ανέβει στο γνωστό παιχνίδι «ταψί» του λούνα παρκ εκσφενδονίστηκε και στη συνέχεια «καρφώθηκε» μεταξύ άλλων παιχνιδιών.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μαρτυρίες αναφέρουν ότι η άτυχη δεκατετράχρονη ενώ βρισκόταν πάνω στο παιχνίδι, σηκώθηκε όρθια και ύψωσε και τα χέρια της, όπως έκαναν και οι φίλοι της για να βγάλουν φωτογραφία. Εκείνη τη στιγμή έπεσε από το «ταψί» από μεγάλο ύψος και το σώμα της κατέληξε σε ένα άλλο παιχνίδι,

Μόλις έγινε αντιληπτό τι είχε συμβεί στο γεμάτο από κόσμο χώρο της εμποροπανήγυρις επικράτησε χάος.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία, ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία χρειάστηκε να απεγκλωβίσει το νεαρό κορίτσι, που από την πτώση είχε καρφωθεί σε άλλο παιχνίδι.

Οι γιατροί για αρκετή ώρα έδιναν μάχη για τη ζωή της κοπέλας η οποία είχε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και τα άκρα με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να καταλήξει . Η Αστυνομία ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό παίρνοντας μαρτυρίες από ανθρώπους που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών του λούνα παρκ και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ειδικό ασθενοφόρο από το “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου για την μεταφορά της 13χρονης σε μεγάλο Νοσοκομείο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κ.Υ.Αλμυρού όπου παρά τις προσπάθειες των εφημερευόντων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού έχασε την μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή .

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που ήταν πάνω στο παιχνίδι με τη 13χρονη κόρη της, την κ. Βασιλική Δαλακούρα, και που μίλησε στο e-thessalia.gr, ενώ η περιστροφή πλησίαζε στο τέλος της, το «χαλί» ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, είτε λόγω βλάβης είτε λόγω λανθασμένου χειρισμού από τον χειριστή του, με αποτέλεσμα οι καθήμενοι να τρομοκρατηθούν και να αρχίσουν να ουρλιάζουν. Το ίδιο έκαναν και οι γονείς μικρών παιδιών, που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από το έδαφος. Κάποια στιγμή η άτυχη κοπέλα εκσφενδονίστηκε από το κάθισμά της, από μεγάλο ύψος, και κατέπεσε με σφοδρότητα στα κάγκελα διπλανού παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Μία σύλληψη

Σήμερα το πρωί η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ για το δυστύχημα του 13χρονου κοριτσιού, που έλκει την καταγωγή του από τον Αλμυρό.

Εξάλλου σήμερα στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί και χάθηκε τόσο άδικα ένα ανήλικο κοριτσάκι.