Παπαγεωργίου: «Μόνος στόχος η άνοδος» (Βίντεο)

Δεν έκρυψε τα λόγια του ο αμυντικός των Τρικάλων

Ο Κώστας Παπαγεωργίου δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ για να απαντήσει στο ερώτημα «ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;»: «Ο στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2 γιατί ο ΑΟ Τρίκαλα πρέπει να πρωταγωνιστεί όπου και αν αγωνίζεται».

Για την έλευση του στον ΑΟΤ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε ένα τεράστιο σύλλογο όπως είναι ο ΑΟ Τρίκαλα που έχει γράψει την δική του ιστορία. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τους προπονητές που μου δίνουν την ευκαιρία να είμαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο».

Για τις συνθήκες στο Καρπενήσι είπε: «Οι συνθήκες στο Καρπενήσι είναι άκρως επαγγελματικές, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, μας τα παρέχουν όλα και δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».

Για την υποδοχή από τους συμπαίκτες του: «Οι νέοι μου συμπαίκτες με έχουν υποδεχτεί πάρα πολύ καλά, κάποιοι είναι έμπειροι και με μεγάλες επιτυχίες».

Τέλος έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο: «Θέλουμε από τον κόσμο να μας βοηθήσει, έχω μάθει ότι όταν πάει καλά η ομάδα τα γήπεδο γεμίζει και θα ήθελα να παίξω σε ένα γεμάτο γήπεδο»

Δηλώσεις Κώστα Παπαγεωργίου…

Gepostet von Trikala FC / ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ am Dienstag, 6. August 2019