Κέρδισε την προσφυγή ο Ζακουανί στο Διαιτητικό

Πάρα την απόρριψη της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ, το διαιτητικό δικαίωσε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή και του επιδίκασε ένα ποσό πλέον των 8.000 ευρώ.

Την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα εκπροσώπησε η δικηγόρος, Πολυξένη Σκορδά, η οποία ζήτησε αναβολή, γιατί ο νομικός Χάρης Γρηγορίου βρισκόταν σε διακοπές. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι η έφεση επιδόθηκε στις 14 Αυγούστου και η ΠΑΕ έλαβε γνώση στις 19 Αυγούστου.

Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε: «Μας έκοψαν τη μπάλα. Ο κανονισμός λέει να εκδίδεται απόφαση σε 10 ημέρες. Η προσφυγή κατατέθηκε 22 Απριλίου και έχουμε 22 Αυγούστου. Η πρωτοβάθμια κράτησε την υπόθεση 3,5 μήνες. Έχουμε υποστεί οικονομική βλάβη και ο ποδοσφαιριστής έχει χάσει ήδη τρεις προτάσεις».

Ο πρόεδρος της έδρας, Γρηγόρης Κουτσοκώστας έπειτα από διάσκεψη ανακοίνωσε ότι απέρριψε κατά πλειοψηφία το αίτημα αναβολής και ο Αλαφραγκής σημείωσε μεταξύ άλλων:

 

Ακολούθως ο Αλαφραγκής τόνισε ότι η επίδοση είναι σύμφωνη και νόμιμη με βάση τα άρθρα 19 και 20 του Δικονομικού Κανονισμού, ενώ μίλησε για ΠΑΕ που «βάζουν και βγάζουν από την πρίζα το φαξ». «Αυτό το παιχνίδι έκανε και η Κασσιόπη και σας προσκομίζω σχετική απόφαση για τον Τουράμ», ανέφερε. Ζήτησε, τέλος, να βγει άμεσα απόφαση, γιατί ο Ζακουανί «έχει χάσει τρία συμβόλαια».

Μία ημέρα μετά, στις 22 Αυγούστου το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον ποδοσφαιριστή, σε αντίθεση με την ΠΕΕΟΔ του συνταξιούχου δικαστικού Βασίλη Ανδρόνικου.

ΠΗΓΗ footballleaguenews.gr