Εν αναμονή κάλυψης των κενών θέσεων στην Φούτμπολ Λιγκ

Την Τρίτη αποφασίζει η Εκτελεστική Επιτροπή

Την προσεχή Τρίτη αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ για το κρίσιμο ζήτημα της FL.

Αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή… διακοπών, την προσεχή Τρίτη αναμένεται να βγει κάτι σαν λευκός καπνός από την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ για το θέμα της κάλυψης των δύο κενών θέσεων στο πρωτάθλημα της Football League.

Ρόλο, συμβουλευτικό, στην συγκεκριμένη συνεδρίαση θα παίξει και η νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας που κλήθηκε να γνωμοδοτήσει για τις αντικρουόμενες απόψεις που προέκυψαν έπειτα από την επιστολή της Καλαμάτας η οποία ως γνωστών ζητά να ισχύσει η ειδική βαθμολογία των μπαράζ, παρότι δεν ήταν με όμιλους, αλλά διπλοί αγώνες.

Σε κάθε περίπτωση, την Τρίτη θα δοθεί ουσιαστικά η πρόταση της αρμόδιας επιτροπής προς την Εκτελεστική Επιτροπή για τις ομάδες που θα καλύψουν τα κενά στην FL.

Την ΤΕΛΙΚΗ αποφάση θα την πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή οπότε μην απορήσετε εάν η υπόθεση καθυστερήσει σε τέτοιο βαθμό που η SL1 κάνει… σέντρα.

Υπενθυμίζουμε πως τις δύο θέσεις διεκδικούν Νίκη Βόλου, Καλαμάτα, Νέστος Χρυσούπολης και Αιολικός. Επισημαίνουμε ωστόσο ότι το ουσιαστικό δίλημμα στην ΕΠΟ είναι «Νίκη Βόλου ή Καλαμάτα» με το… ντέρμπι -όπως έχουμε γράψει- να ξεπερνά τα όρια της Γ’ Εθνικής.