Φούτμπολ Λιγκ εναντίον ΕΠΟ για τα παράβολα

Για το κύπελλο Ελλάδος

Το παράβολο των 4.000 και 3.000 ευρώ θα πρέπει να πληρώσουν έως τις 10 Ιουλίου οι ομάδες της Super League 2 και της Football League αντίστοιχα για να δηλώσουν συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος. Η ΕΠΟ, λοιπόν, σύμφωνα με το ΔΣ των δύο διοργανώσεων ζητά επισταμένως με τελεσίγραφα τα παράβολα «αγνοώντας ή αδιαφορώντας για το πρόβλημα που έχει προκύψει…».

Φυσικά, αν δεν δοθεί λύση στο τηλεοπτικό, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις συμμετοχής, κάτι που θα συζητηθεί στο ΔΣ της Παρασκευής (05/07). Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. της Ένωσης Super League 2 – Football League εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Την ώρα που οι ομάδες της Super League 2 και της Football League παλεύουν καθημερινά για να δοθεί άμεση λύση στο θέμα των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων, η ΕΠΟ αγνοώντας ή αδιαφορώντας για το πρόβλημα που έχει προκύψει ζητά επισταμένως με τελεσίγραφα τα παράβολα για τη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδος. Θα παρακαλούσαμε αντ’ αυτού, να σταθούν στο πλευρό της Ένωσης σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ποδόσφαιρο που οραματιζόμαστε».