Τους έζωσαν τα φίδια στην Σούπερ Λιγκ 2!

Για την στασιμότητα στα τηλεοπτικά

Η Super League 2 συνεδριάζει την Παρασκευή (05/07), προκειμένου να πάρει αποφάσεις για τη στασιμότητα που παρατηρείται στο θέμα υπογραφής της τηλεοπτικής σύμβασης.

Την υπογραφή της τηλεοπτικής σύμβασης με την ΕΡΤ έως την Τετάρτη (04/07) είχε ανακοινώσει ότι περίμενε η Super League 2, όμως αυτό έως και την Πέμπτη (04/07) δεν συνέβη. Πέρα από αλληλογραφία μεταξύ διοργανώτριας και δημόσιας τηλεόρασης εξελίξεις δεν υπάρχουν, με αποτέλεσμα η λίγκα να προγραμματίσει συμβούλιο… αντίδρασης την Παρασκευή (05/07).

Τα μέλη της νεοσυσταθείσας κατηγορίας βλέπουν το τελευταίο διάστημα πληθώρα δημοσιευμάτων για συμφωνία της ΕΡΤ με τον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια στιγμή το δικό τους τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν έχει υπογραφεί, όπως προέβλεπε το πλάνο αναδιάρθρωσης. Έτσι, θα ενημερωθούν από τον πρόεδρο Λεωνίδα Λεουτσάκο και θα πάρουν αποφάσεις για το πώς θα αντιδράσουν.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 11.00 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1.Ενημέρωση ομάδων για τις έως τώρα εξελίξεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και λήψη απόφασης για σχετικές ενέργειες
2.Διάφορα θέματα».

Πηγή: mikriliga.com