Τέλος σεζόν για Ακαδημία Δήμητρας στη Θεσαλονίκη

Το τελευταίο τουρνουά λοιπόν ήταν αυτό της Θεσσαλονίκης στο οποίο συμμετείχαμε με 5 γκρουπ ( Κ10 , Κ11 , Κ13 , Κ14 και Κ16) τα οποία απαρτιζόταν από 67 αθλητές και συνοδεύτηκαν από τους υπεύθυνους της ακαδημίας Γκαραγκάνη – Γιαγιάκο και τους συνεργάτες τους Βασιλείου , Σαριώτη και Γκαραγκάνη Γ. Παρά τη συσσωρευμένη κούραση από τα αλλεπάλληλα παιχνίδια και τις υψηλές θερμοκρασίες όλα τα παιδιά έκαναν φοβερό τουρνουά δίνοντας τα πάντα για την ομάδα . Πιο συγκεκριμένα κατακτήσαμε την πρώτη θέση στις δύο μεγάλες ηλικιακές κατηγορίες ( Κ14 και Κ16) την Τρίτη θέση στην Κ10 ενώ Κ11 και Κ13 έκαναν κάποια φοβερά παιχνίδια με τη μπάλα να μην είναι με το μέρος τους σε αυτό το τουρνουά κάτι που καθόλου δεν προβλημάτισε καθώς σημασία έχει τα παιδιά να μαθαίνουν το ποδόσφαιρο σωστά και οι νίκες θα έρθουν με της σειρά τους . Επίσης είχαμε και δύο ατομικά βραβεία με τον μικρό μας Goal keeper Χρήστο Βράντζα να παίρνει τα Χρυσά Γάντια για την κατηγορία Κ10 καθώς δέχτηκε μόλις 2 γκολ σε 6 παιχνίδια(!) και τον Θωμά Γερεντέ να παίρνει το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην κατηγορία Κ14 με τον εξωπραγματικό αριθμό των 18 γκολ σε 6 παιχνίδια!
Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι όμως τουρνουά σαν και αυτό , με τη συμμετοχή ομάδων από άλλες χώρες , είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουμε εμπράκτως ότι πρωτίστως νοιαζόμαστε να βγάλουμε σωστούς ανθρώπους και μετά μεγάλους αθλητές . Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι λοιπόν γιατί οι αθλητές μας σεβάστηκαν κάθε διαφορετικότητα και αντιμετώπισαν όλα τα παιδιά σεβασμό δείχνοντας ότι βρισκόμαστε στο δρόμο που επιθυμούμε .
Εκτός από τους αθλητές μας , άψογη συμπεριφορά είχανε και οι γονείς που ακολούθησαν τα παιδιά που τα εμψύχωσαν με τη φωνή τους και το χειροκρότημά τους .
Στο δρόμο της επιστροφής τα παιδιά της Ακαδημίας μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης καθώς κάναμε μια ολιγόωρη στάση για βουτιές στην παραλία στους Ν. Πόρους .
Κάπως έτσι λοιπόν έφτασε η ώρα να πούμε καλό καλοκαίρι και να αποχαιρετήσουμε άλλη μια χρονιά γεμάτη ποδόσφαιρο και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις 2 Σεπτεμβρίου όπου θα ξανά τεθεί σε λειτουργία η Ακαδημία μας .