Σε ομάδα της Εύβοιας ο Κνέζεβιτς

Σύμφωνα με το site dinataathlitika.gr

Αναλυτικά το δημοσίευμα!

Τεράστια ποδοσφαιρική αξία, ο Ντράγκαν Κνέζεβιτς, που ξεδίπλωσε ένα κομμάτι από το μεγάλο ταλέντο του και στα Ευβοϊκά γήπεδα, φορώντας τις φανέλες του ΑΟ Ν. Αρτάκης, του Ευβοϊκού Χαλκίδας, του Χαλκίνεου, και των Λουκισίων και είναι χαρακτηριστικό ότι με όλες τις ομάδες κέρδισε ανόδους, επανέκαμψε στην Εύβοια!
Ο Ντράγκαν ένας βιρτουόζος της μπάλας, ένα ″10άρι″ παλιάς κοπής, που λέμε, ήταν ένα δημιούργημα της Σέρβικης Σχολής ποδοσφαίρου και στην κυριολεξία, όπου αγωνίστηκε στην χώρα μας, έκανε σπουδαία πράγματα!
Ποδοσφαιρική ευφυΐα, κεραυνοβόλο σουτ-διαβήτης, αντίληψη του χώρου και δημιουργικότατος, αυτός ήταν ο ποδοσφαιριστής Ντράγκαν Κνέζεβιτς!
Ήρθε στην Ελλάδα και έπαιξε σε ομάδες Α’ & Β’ Εθνικής, όπως τα Τρίκαλα, η Νάουσα, η ΑΕ Λάρισας, ο Ιάλυσος Ρόδου και ο Λεβαδειακός, από εκεί ήρθε στην Εύβοια και η μεταγραφή του στον ΑΟ Ν. Αρτάκης, έκανε πάταγο και φυσικά ακολούθησαν οι ομάδες που προαναφέραμε!

Όταν ″κρέμασε″ τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Ντράγκαν Κνέζεβιτς, ασχολήθηκε με την προπονητική, ΑΟ Ν. Αρτάκης, Απόλλων Παραλίας και Λουκίσια, ήταν οι ομάδες που δούλεψε με ιδιαίτερη επιτυχία…

Στην συνέχεια για επαγγελματικούς κύρια λόγους, πήγε στα Τρίκαλα, όπου βέβαια ασχολήθηκε και εκεί με την προπονητική, κάνοντας μάλιστα σπουδαία δουλειά στις Ακαδημίες της ομάδας των Τρικάλων!
Πριν από μερικές μέρες ο Ντράγκαν Κνέζεβιτς, επέστρεψε στην Χαλκίδα και πάλι για επαγγελματικούς λόγους…. Ήρθε και πάλι σε μια πόλη που αγαπήθηκε όσο λίγοι ″ξένοι″ ποδοσφαιριστές και χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου της Εύβοιας!

Σύμφωνα λοιπόν με απόλυτα εξακριβωμένες, πληροφορίες του ″Δ & Α″, στην νέα αγωνιστική περίοδο θα δούμε τον Ντράγκαν Κνέζεβιτς, στον πάγκο της ομάδας του ΑΠΚΟ Δροσιάς!Ο ίδιος βέβαια, ευγενικότατα, δεν μας επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο, όμως οι πηγές που αντλήσαμε την πληροφορία είναι απόλυτα έγκυρη…!

Από την προετοιμασία των Λουκισίων το 2910-11, με συνεργάτη τον Γ. Καραναστάση!

Ας περιμένουμε λοιπόν και την επίσημη ανακοίνωση, από πλευράς του ΑΠΚΟ Δροσιάς, αλλά και επιβεβαίωση από τον ίδιο!

…και την ίδια χρονιά στα ΄΄3-5 Πηγάδια» στην Νάουσα, με τα ΛΟυκίσια, ο Ντράγκαν σε μιά ΄΄εκ βαθέων΄΄ συνέντευξη με τον Μανώλη Βέττα! (…άλλωστε πάντα το Δ & Α βρισκόταν και βρίσκεται παντού)…