Πλήρης εγκατάλειψη του γηπέδου της Μεγάρχης!

Και των χώρων που το περιβάλλουν

Κάποτε ο χώρος έσφυζε από ζωή. Όταν η Δόξα Μεγάρχης ήταν μία απο τις ισχυρότερες ομάδες του Ερασιτεχνικού και τα παιχνίδια της παρακολουθούσαν εκατοντάδες θεατές.

Κάποια στιγμή έγινε και μία ανάπλαση του χώρου. Δημιουργήθηκε ένα μικρό πάρκο με παγκάκια, μπασκέτες, πράσινο, ένας ωραίος χώρος αναψυχής και άθλησης για τους κατοίκους της Μεγάρχης.

Όλα αυτά όμως είναι παρελθόν. Όπως καταγγέλλει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Μεγάρχης στην σελίδα του στο Facebook η εγκατάλειψη είναι εμφανής και το αποδεικνύουν μέσα απο μία σειρά φωτογραφιών. Τα παλιά αποδυτήρια είναι παντελώς διαλυμένα, περιβάλλονται απο πυκνή βλάστηση, τα ηλεκτρολογικά είναι ξηλωμένα, στα παράθυρα αντί για τζάμια υπάρχουν εφημερίδες, τα παγκάκια διαλυμένα, οι μπασκέτες δεν έχουν στεφάνια, ο αγωνιστικός χώρος ασυντήρητος.

Καλό θα είναι οι υπεύθυνοι του τοπικού διαμερίσματος αλλά και ο Δήμος Τρικκαών στον οποίο ανήκει η Μεγάρχη να ευαισθητοποιηθούν και με ελάχιστα έξοδα -φροντίδα και μεράκι χρειάζεται- να επαναφέρουν τον χώρο σε μία αξιοπρεπή κατάσταση.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αψεγάδιαστος μάρτυρας του απαράδεκτου σκηνικού: