Μνήμες απο τα παλιά με Ζούπαν

Ο Σλοβένος συνάντησε παλιούς συνοδοιπόρους του

Ο Μίχα Ζούπαν επέστρεψε μετά απο δέκα χρόνια στα Τρίκαλα και είχε την ευκαιρία να θυμηθεί ξανά τις ωραίες στιγμές που πέρασε στην πόλη μας.

Με βάση το “Λαδοφάναρο” του Αντώνη Πλιάτσικα όπου έτρωγε μεσημέρι – βράδυ όταν ήταν στα Τρίκαλα και που όπως λέει δεν έχει ξαναβρεί όπου και αν έπαιξε παρόμοιο φαγητό επισκέφτηκε το κλειστό γυμναστήριο, το παλιό σπίτι όπου έμεινε αλλά και διάφορα σημεία της πόλης.

Χθες βράδυ στο “Λαδοφάναρο” συναντήθηκε με ανθρώπους που συνεργάστηκε κατά την θητεία του στον ΑΣ Τρίκαλα και με τους οποίους διατηρεί ακόμη επαφές. Έτσι με οικοδεσπότη τον Αντώνη είχε την ευκαιρία να τα πει και να θυμηθεί πολλά με τους Αλέξη Παναγιώτου (βοηθό προπονητή τότε), Γιώργο Παπαγεωργόπουλο (υπεύθυνο επικοινωνίας), Αντώνη Τζερεμέ (φυσιοθεραπευτή), Μάκη Παυλάκο (φροντιστή) και Παναγιώτη Μπραχάλα (assistant team manager).

Ο Σλοβένος που μένει πια μόνιμα στην Λιουμπλιάνα με την οικογένεια του (έχει δύο κορούλες) σταμάτησε το μπάσκετ, ασχολείται με καμπ για παιδιά με προβλήματα ακοής (ο ίδιος ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας κωφών Σλοβενίας) ενώ έχει μια εταιρεία που κάνει applications για άτομα που είναι κωφοί.

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να δείξει στους συνδαιτυμόνες του και βίντεο με την παρουσία του στο Σλοβένικο Dancing with the stars όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με τις χορευτικές του ικανότητες!!!

Το κλου της βραδιάς ήταν η επικοινωνία με skype με τον διερμηνέα του τον Σεμπάστιαν με τον οποίο είχε έρθει μαζί στα Τρίκαλα και ο οποίος ζει μόνιμα πια στο Λονδίνο.

Επικοινωνία υπήρξε ακόμη και με τον Βαγγέλη Αγγέλου, τον άνθρωπο που τον έφερε στα Τρίκαλα και ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στην Σλοβενία και μίλησε στην εκπομπή όπου εμφανιζόταν ο Ζούπαν.

Ο Μίχα Ζούπαν θα επισκεφτεί σήμερα τα Μετέωρα και στην συνέχεια θα πάει στην Χαλκιδική για διακοπές.

Ο Μίχα με Μάκη Παυλάκο, Γιώργο Παπαγεωργόπουλο και Αλέξη Παναγιώτου