Κορομπλής αντί Λιούλιου στα Σαράγια

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας

Μετά από χρόνια παρουσίας στην ομάδα των Σαραγίων χώρισαν οι δρόμοι του Τεό Λιούλιο με την ομάδα ενώ την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Δημήτρης Κορομπλής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Σαραγίων εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, κ. Τέο Λιούλιο, για το έργο του και τη συνεισφορά του στον Σύλλογο, τα τρία τελευταία χρόνια.

Ο κ. Λιούλιος δεν ήταν μόνο προπονητής αλλά συνεισέφερε στην οργάνωση και την λειτουργία του Συλλόγου μας και πάνω από όλα έγινε μέλος της οικογένειας των Σαραγίων και θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της ομάδος και στο μέλλον.

Φίλε Τέο σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον Σύλλογό μας και σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.

Παράλληλα η διοίκηση του Α.Ο. Σαραγίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως νέος προπονητής στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Κορομπλής, τον οποίο καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Σαραγίων και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες. Ο κ. Κορομπλής θα έχει την απόλυτη στήριξη μας σ’ αυτή την προσπάθεια, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με γερές βάσεις που θα πρωταγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία των Τρικάλων”.