Και ο Νικλητσιώτης στον ΑΟΤ!

Ο Τρικαλινής καταγωγής παίκτης πρώτη φορά "κυανέρυθρος"

Ο Γιώργος Νικλητσιώτης επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του για πρώτη φορά απο τότε που έφυγε απο την Δήμητρα/Απόλλων για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού για να γίνει επαγγελματίας το 2008 σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Σούπερ ταλέντο, ήταν στο ρόστερ του Ολυμπιακού δύο σεζόν (έπαιξε δύο φορές στην Α΄ Εθνική) αλλά ένα πρόβλημα  υγείας στο οποίο στάθηκε αρωγός η ομάδα του Πειραιά και ο Σωκράτης Κόκκαλης τον άφησαν λίγο πίσω.

Επέστρεψε όμως δριμύτερος και έπαιξε σε ΟΦΗ, Θρασύβουλο αλλά και στην Ολλανδική Χέλμοντ Σπορ (Β’ Εθνική).  Επέστρεψε στην Ελλάδα και έπαιξε σε Γιάννινα και Νίκη Βόλου στην Α’ Εθνική και ακολούθησαν Λαμία, Παναργειακός, ξανά Νίκη Βόλου και 1,5 σεζόν στον Αήττητο Σπάτων.

Πέρυσι αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν με τα Σπάτα και στο δεύτερη μισό με τον Νέστο Χρυσούπολης στην Γ’ Εθνική (13 συμμετοχές, 2 γκολ).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Γιώργου Νικλητσιώτη. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννενα, ΟΦΗ, Λαμία, Νίκη Βόλου, Θρασύβουλο, Helmond Sport, Παναργειακό, Αήττητο Σπάτων και Νέστο Χρυσούπολης. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.