Εκλογές τέλος, οι μεταγραφές στην μάντρα και το καπάρο!!!

Ο ΦΛΟΥ της 08/07/2019

Κανονικότητα

Εκλογές τέλος. Και προσπάθεια  για επιστροφή στην κανονικότητα από σήμερα… Εν μέσω θέρους…

Μάντρα

Απ’ ότι κατάλαβα από τις φωτογραφίες των υπογραφών των παικτών του ΑΟΤ αυτές γίνονται στην Θεσσαλονίκη. Στην επιχείρηση του προέδρου. Εκεί έχει μεταφερθεί το στρατηγείο των αποφάσεων του ΑΟΤ και από σήμερα περιμένουμε και νέες ανακοινώσεις… Και νέες φωτό. Με το ίδιο φόντο!

Σκόνδρας

Ο Νίκος Σκόνδρας τελικά κατέληξε στην Ιεράπετρα. Εξέλιξη αναμενόμενη μετά το μπάχαλο που συνέβη την μέρα που ο Αϊβάζογλου ξήλωσε τον Σαμολαδά για λίγες ώρες και τον επαναπροσέλαβε την επομένη…

Προκαταβολή

Για να μην αδικούμε τον παίκτη τα πράγματα έχουν ως εξής: Ο Σκόνδρας είχε εξ΄ αρχής την πρόταση της Ιεράπετρας στην τσέπη του η οποία ήταν ιδιαιτέρως δελεαστική. Δέχτηκε όμως να μείνει Τρίκαλα με λιγότερα,  και συμφώνησε. Μετά την …τρικυμία εκείνου του απογεύματος που ο Αϊβάζογλου έλεγε ότι φεύγει και τελείωσε προσωρινά τον Σαμολαδά του ζητήθηκε να επιστρέψει την προκαταβολή. Και το έπραξε. Ο δρόμος για να φύγει είχε ανοίξει… Κύριος ήρθε, Κύριος έφυγε…

Στελέχωση

Προσθήκες σε στελέχη αναμένονται αυτήν την εβδομάδα. Νέο αίμα. Έπεσαν και κάνα δυο παραιτήσεις οπότε θα έχουμε αναπληρώσεις των κενών…

Μάρκετινγκ

Για το μάρκετινγκ έρχεται ειδικός από Βόρεια Ελλάδα. Με την ελπίδα να ανοίξει την –καλά κλειδωμένη- Τρικαλινή αγορά!!!

Γήπεδο

Διόλου κολακευτικές δεν ήταν οι εικόνες που βλέπαμε από το γήπεδο κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου. Και επιβεβλημένο το λίφτινγκ τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και πέριξ αυτού!

Ταρτάν

Και το ταρτάν τα έχει …παίξει. Ενδεικτικό το γεγονός ότι στον διάδρομο Νο 7 δεν έτρεχε κανείς διότι σε κάποια σημεία από την ζέστη είχε λιώσει  (!!!) και ήταν επικίνδυνο για τους δρομείς. Διόλου τιμητικό αυτό…

Αδιέξοδο

Αδιέξοδο διοικητικό σε κάμποσες ομάδες του Νομού όλων των κατηγοριών. Οι μέχρι πρότινος διοικήσεις παραιτούνται και ιδιαίτερη διάθεση από νέα πρόσωπα για να αναλάβουν δεν υπάρχει. Οπότε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος κάποιες ομάδες ακόμη και να μην κατέβουν.

Κινητικότητα

Μεγάλη κινητικότητα στο τοπικό μπάσκετ. Δύο ομάδες στην Γ’ Εθνική και τέσσερεις στην Α1 ΕΣΚΑΘ «χτυπούν» σε πολλές περιπτώσεις τους ίδιους στόχους!!!

Φούντας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απόφαση του Γιώργου Φούντα για το μέλλον του. Ότι θα συνεχίσει να παίζει, θα συνεχίσει, το θέμα είναι που. Η απόφαση του αναμένεται να γίνει γνωστή από στιγμή σε στιγμή!!!

Βραζιλία

Η Βραζιλία κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα. Φυσιολογική εξέλιξη από την στιγμή που ο Κωνσταντάκος στον τελικό είχε ποντάρει στο Περού!!!

«ΦΛΟΥ»

…persona non grata και στο Περού!!!