Αμανατίδης: «Μόνος στόχος η άνοδος»

Οριοθέτησε εξ αρχής τον προορισμό ο προπονητής του ΑΟΤ

Χωρίς περιστροφές και χωρίς μισόλογα ο Περικλής Αμανατίδης στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μίλησε για άνοδο, μίλησε για την πίεση που θα υπάρχει αλλά και για την αναγκαιότητα τα Τρίκαλα να ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο.

Δήλωσε βέβαιος ότι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, στις 15 Σεπτεμβρίου, θα υπάρχει ένα ρόστερ 24 παικτών το οποίο και θα έχει αντιληφθεί το βάρος της φανέλας και της αποστολής.

Στην αρχή των δηλώσεων του είπε: «Καλή χρονιά σε όλους και να έχουμε μία καλή συνεργασία. Ξεκινάει σήμερα μία μεγάλη προσπάθεια της ομάδας και νομίζω πως όλοι οι παίκτες που θα φορέσουν αυτήν την φανέλα θα ταυτιστούν με τον μοναδικό στόχο που έχει η ομάδα και που είναι η άνοδος,  και νομίζω ότι θα τα καταφέρουν. Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι:  Στις 15 Σεπτεμβρίου που όπως έχει ανακοινωθεί θα δοθεί το πρώτο επίσημο παιχνίδι κυπέλλου η ομάδα του ΑΟΤ θα έχει 24 παιδιά τα οποία θα είναι έτοιμα για να πετύχουν τους στόχους. Αυτό θα έχει την υπογραφή μου».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις τόνισε: «Δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές και θα τελειώσουν κατά την γνώμη μου όπως πρέπει και όταν πρέπει. Το χαρακτηριστικό θα πρέπει να είναι ένα: Να είναι παίκτες που να έχουν καταλάβει και το βάρος της φανέλας και τον στόχο που έχουμε βάλει. Δεν πρέπει να αγχώσει κανέναν αυτό, νομίζω ότι είναι μία συμφωνία εμπιστοσύνης από την αρχή με όλα τα παιδιά που έχουν έρθει. Θα έχει πίεση η χρονιά, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, Τα Τρίκαλα θα πρέπει να ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο».

Τέλος για τον κόσμο τόνισε: «Ο κόσμος κάνει τις ομάδες. Οι ομάδες ανήκουν στην πόλη και τον κόσμο. Εμείς θα έρθουμε, θα φύγουμε, θα ξανάρθουμε, είμαστε όλοι αναλώσιμοι. Αυτοί κάνουν την ομάδα μεγάλη. Καλώ όλον τον κόσμο την υπόθεση την φετινή να την πάρει στις πλάτες το».