Ίκαροι και άλλοι μνηστήρες για τον Μακρή

Τον θέλουν ΄΄Εσπερος και Καρδίτσα

Ο Βασίλης Μακρής πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες σεζόν του τον περασμένο χειμώνα με τη φανέλα της Αχαγιάς, φτάνοντας ουκ ολίγες φορές ακόμα και σε double double, αποτελώντας την… κολόνα της ομάδας κάτω από το καλάθι.

Ο Τρικαλινός πάουερ φόργουορντ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, μιας και μπορεί οι Πατρινοί να του έχουν κάνει πρόταση για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, δεν είναι όμως η μοναδική ομάδα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, για τον παίκτη έχουν δείξει ζεστό ενδιαφέρον οι Ίκαροι Τρικάλων, οι οποίοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα, ο ύψους 2.01μ πάουερ φόργουορντ έχει κερδίσει τα βλέμματα ομάδων από τις υψηλότερες κατηγορίες, μιας και τόσο ο Έσπερος Λαμίας από την Β’ Εθνική, όσο ακόμα και η Καρδίτσα, έχει τσεκάρει την περίπτωση του. Ο Μακρής δεν θα αργήσει να πάρει την απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ως στόχο την καλύτερο δυνατή επιλογή για το μέλλον του.

Πηγή: basketblog.gr

Σημείωση: Σύμφωνα με τα όσα έχει γράψει κατ’ επανάληψη το Sportrikala.gr ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους Ίκαρους και εκτός εξαιρετικού απρόοπτου επιστρέφει στα Τρίκαλα