Άκομψο τέλος με Γιδόπουλο

Σε αναζήτηση ομάδας ο νεαρός πορτιέρο

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι επίσημα αλλά ο Νίκος Γιδόπουλος δεν θα συνεχίσει στις τάξεις του ΑΟ Τρίκαλα με τους “κυανέρυθρους¨να χάνουν έναν σημαντικό παίκτη με καταγωγή απο τα Τρίκαλα.

Η ουσία είναι ότι και στην περίπτωση του Γιδόπουλου η συμπεριφορά δεν ηταν η αρμόζουσα και αυτή που άξιζε σε έναν παίκτη που αναδείχτηκε μέσα απο τα σπλάχνα της ομάδας.

Αν και η απόφαση για την μη συνέχιση της συνεργασίας με τον νεαρό πορτιέρο είχε παρθεί εδώ και καιρό προφανέστατα για λόγους που έχουν να κάνουν με τα περσινά οφειλόμενα δεν υπήρξε μία ξεκάθαρη στάση απέναντι του. Μέχρι και στησίματα σε ραντεβού που του είχαν κλείσει έφαγε ο Γιδόπουλος.

Να σημειώσουμε ότι Τρικαλινός τερματοφύλακας στο β΄ μισό της σεζόν 2017 -18 κατάφερε να βρίσκεται στην καλύτερη 11ααδα της Football League κάνοντας 12 συμμετοχές.

Πέρυσι ο νεαρός πορτιέρο δεν αγωνίστηκε καθόλου αφού ο Ταϊρης παρά την αστάθεια του σε πολλά ματς έπαιξε βασικός απο την αρχή μέχρι το τέλος ενώ όταν κάποια στιγμή ο Γιδόπουλος “χτύπησε” ξανά την πόρτα της ενδεκάδας τραυματίστηκε.

Ο Γιδόπουλος τις επόμενες μέρες θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ώστε να αποφασίσει για την επόμενη στάση της καριέρας του.