Φινάλε με νίκη οι κορασίδες του Ασκληπιού

Επί της Ελασσόνας με 3-2

Η συνήθεια που έγινε δεύτερη φύση για τις κορασίδες του Ασκληπιού. Στην τελευταία τους παράσταση για την περίοδο 2018-19 κέρδισαν τον ΓΣ Ελασσόνας  με σκορ 3-2 και φυσικά μετά από ανατροπή απο 0-2.
Στο παιχνίδι που ήταν αδιάφορο για τον Ασκληπιό, μιας και έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή του στην Α1 κορασίδων της επόμενη περιόδου, η ομάδα της Ελασσόνας βρέθηκε να προηγείται με 0-2 (14-25, 14-25).Οι μικρές του Ασκληπιού ,κατά την προσφιλή τους συνήθεια τα τελευταία παιχνίδια , αντέδρασαν και με αντεπίθεση διαρκείας κέρδισαν το 3ο σετ με 25-21 και το 4ο με 25-17 ενώ στο κρίσιμο 5ο σετ δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στη φιλοξενούμενη ομάδα και κέρδισαν με 15-6.
Έκλεισαν έτσι με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά που δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς και η συνέχεια αναμένεται σαφώς καλύτερη.
ΑΣ Ασκληπιός(Γεροβάιος):Κολίτσα Π., Κεραμιώτη, Κόκκαλη Σ., Ταρατόρα Γ(λ)., Σκέμπη, Τζίκα, Κολίτσα, Μπρουσιάκη, Πλευρά, Σούλκο, Γκιούρκη, Παπαγιάννη, Κόκκαλη.
ΓΣ Ελασσόνας (Παναγιώτου):Καραγιάννη(λ), Παρλάντζα, Γκουκουμάτη, Μπούσια, Τσίμπα, Κορακίδη, Γεωργιάδη, Σεβαστού(λ), Μακρυθανάση, Χαλκίδου, Κυριλίδη, Σεβαστού, Τζιμαγιώργη.