Τι θα γίνει με Ηρακλή στην Φουτμπολ Λιγκ

Η υπόθεση του Βόλου και της παρουσίας του Ηρακλή στη Super League 1 αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο πρώτο 20ημερο του Ιουνίου.

Είτε θετικά όπως προσδοκούν και προσπαθούν οι «κυανόλευκοι», είτε αρνητικά όπως απεύχονται, καθώς βιώσιμες εναλλακτικές περιπτώσεις δεν φαίνονται στον ορίζοντα, η προοπτική επιστροφής του Ηρακλή στη Super League 1 μέσω Βόλου θα ξεκαθαρίσει σύντομα, μέσα στον Ιούνιο. Η έλευση των Παπαδόπουλου-Καραντώνη στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να προχωρήσει την υπόθεση σε επίπεδο συζητήσεων-επαφών σε σημείο που να υπάρχει μια πιο σαφής εικόνα για το πως θα σχηματιστεί το τελικό status του επικείμενου deal.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 24ωρα προκύπτει μια διαρκώς αυξανόμενη, αλλά σταθερά συγκρατημένη, αισιοδοξία από πλευράς «κυανόλευκων» για την κατάληξη της προσπάθειάς τους. Σε κάθε περίπτωση αυτό που υπογραμμίζουν διαρκώς, είναι πως δεν πρόκειται για μια απλή υπόθεση που μπορεί να τελειώσει από τη μια μέρα στην άλλη.

Εξετάζουν διεξοδικά και λεπτομερώς όλα τα κομμάτια της ενδεχόμενης συμφωνίας, ώστε να διασφαλίσουν πως δεν θα προκύψουν εμπόδια, εφόσον… δώσουν τα χέρια. Οι ακόμη πιο αισιόδοξες τάσεις στον Ηρακλή εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται η παρουσία των Παπαδόπουλου-Καραντώνη να συνδυάζεται με τις τελευταίες «πινελιές» του deal και την επισημοποίηση της που θα οδηγήσει αυτόματα και σε μια σειρά απαραίτητων ενεργειών ώστε να οργανωθεί σε όλους τους τομείς η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Η «μεγάλη εικόνα» ωστόσο είναι πως η αισιοδοξία αυξάνεται, αλλά παραμένει συγκρατημένη…

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (5/6)