Σε δικαστική επιτροπή η καταγγελία Καραλή

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε η παραπομπή της καταγγελίας του Εμμανουήλ Καραλή σε βάρος του Δημήτρη Κυτέα στη δικαστική επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής από την πρώτη στιγμή είχε την υποστήριξη πολλών αθλητών. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Κατερίνα Στεφανίδη με την Νικόλ Κυριακοπούλου. Ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα μέσα από τις δηλώσεις που έκανε ενόψει της συμμετοχής του στο Diamond League της Στοκχόλμης.

Για το θέμα είχε τοποθετηθεί και ο Δημήτρης Κυτέας. Σε δηλώσεις του στην “Sport Day” ο προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη υποστήριξε ότι έχει πέσει θύμα φραστική επίθεσης από τον πατέρα του αθλητή Χάρη Καραλή και πως θα καταφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Πλέον, το λόγο θα έχει η Δικαστική Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ η οποία θα πρέπει να αποφασίσει για τη σοβαρότητα της καταγγελίας του Εμμανουήλ Καραλή, καθώς και την πιθανή τιμωρία του Δημήτρη Κυτέα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης αποφάσισε την παραπομπή της καταγγελίας του αθλητή Εμμανουήλ Καραλή, στην δικαστική επιτροπή της ομοσπονδίας. Η επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει άμεσα και να προχωρήσει στις όποιες διαδικασίες”.