Ρυθμική : Η παρουσία από τα Κορίτσια της “Ολύμπια” στη Θεσσαλονίκη

 Ο  Σύλλογος Ρυθμικής Γυμναστικής “ΟΛΥΜΠΙΑ”  είχε διακρίσεις σε αγώνες στη Θεσσαλονίκη

 

Νέες διακρίσεις αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πειθαρχίας μα και σπάνιου ταλέντου για τις αθλήτριες του ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ που για πολλοστή φορά έκαναν περήφανο το σύλλογο, τις προπονήτριες – Silvana Georgieva και Πριόνα Βασιλική– , τους γονείς τους και την πόλη TΡΙΚΑΛΑ . Όλα τα κορίτσια έδειξαν πως όλα είναι δυνατά αρκεί να τα πιστέψεις. Συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε αυτό το δύσκολο αγώνα της πρόκρισης της κατηγορίας Παγκορασίδων στη Θεσσαλονίκη, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», 14,15/06/2019.

 

Στον αγώνα έλαβαν μέρος συνολικά 125 αθλήτριες ηλικία 9-10 ετών. Μπράβο στις αθλήτριες και προπονήτριες και καλή συνέχεια στη δύσκολη τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος σε δυο εβδομάδες. Η προπονήτρια και υπεύθυνη του συλλόγου κυρία Silvana Georgieva συγχαίρει τις αθλήτριες και προπονήτριες και εύχεται καλή συνέχεια με υπομονή και σκληρή δουλειά για νέες επιτυχίες στους δύσκολους αγώνες που θα ακολουθήσουν! «Ελπίζουμε στην πρόοδο και την εξέλιξη όλων των παιδιών του συλλόγου και θα είμαστε πάντα δίπλα στις αθλήτριές μας ώστε να βοηθάμε όσο μπορούμε στην εκπλήρωση των στόχων τους.» – δήλωσε η κυρία Georgieva Όλα είναι πιθανά…. Οι αθλήτριες που αποτέλεσαν την ομάδα είναι οι : ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΖΩΗ, ΓΚΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΓΚΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΕΤΗ, ΜΠΡΕΝΤΑ ΕΛΠΙ∆Α-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Την Πέμπτη 20/06/2019 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Εκδήλωση του Συλλόγου για την λήξη της Αθλητικής Χρονιάς 2018-2019 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο, στην οδό Κατσιμήδου 3 και ώρα έναρξης 20.00 μ.μ. Ο σύλλογος «ΟΛΥΜΠΙΑ» καλεί όλους τους γονείς και φίλους να παρευρεθούν στη μεγάλη αυτή εκδήλωση, να θαυμάζουν και να χειροκροτήσουν τις μικρές και μεγάλες αθλήτριες του συλλόγου.