Δραματικό αδιέξοδο στον Ηρακλή -αδυνατεί για Football league

Eίναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα, ο Τομ Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κύκλο του, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας φέρεται να έχει πει: «Είχα εξηγήσει και πριν φτάσουμε στις συζητήσεις με τον Βόλο, ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αποτελούσε μονόδρομο για την ομάδα, εφόσον εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα, με την υπάρχουσα κατάσταση στην ΠΑΕ.

Εγώ, τουλάχιστον, αδυνατώ να κατεβάσω την ομάδα στη Football League και να διαχειριστώ τις τεράστιες υποχρεώσεις της ΠΑΕ από το παρελθόν, με ανύπαρκτα έσοδα , τα οποία προβλέπει η συγκεκριμένη κατηγορία και αυτό είναι αυτονόητο. Αν υπάρχει κάποιος άλλος, που μπορεί να χρηματοδοτήσει την προσπάθεια, μέσω της τωρινής ΠΑΕ και συμμετέχοντας στην 3η κατηγορία, καλώς…».

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι αν δεν βρεθεί λύση με κάποιο ΑΦΜ άλλης ομάδας, ώστε να συγχωνευτεί ο σύλλογος και να παίξει είτε στη Super League 1 είτε στη Super League 2, τότε η ομάδα οδεύει προς τον γκρεμό.

Ο ίδιος ο Παπαδόπουλος είναι στην Αθήνα και σκοπεύει να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες, ώστε να ασχοληθεί όσο πιο ζεστά γίνεται με το θέμα.

Επιπλέον πρέπει να διευκρινιστούν και οι προθέσεις του Ηλία Θεοδωρίδη.

Τέλος, σήμερα εκδικάζονται οι προσφυγές των 11 ποδοσφαιριστών που αν προχωρήσουν οι υποθέσεις είναι δεδομένο ότι θα αποφέρουν αφαίρεση 33 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα.

Η κατάσταση είναι σχεδόν… τραγική και ο Ηρακλής προσπαθεί να βγει από το αδιέξοδο.

ΠΗΓΗ Sportime.gr