“Παγκόσμιος” ο Καραμάνος

Ο Τρικαλινός πήρε την 4η θέση στην Πολωνία

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Τρικαλινού αστυνομικού Muscle Club Athlete, Σάκη Καραμάνου, τόσο εντός όσο κι εκτός συνόρων, αφού μετά τα μετάλλια σε Mr. Kriti και NAC Hellas σειρά είχε η διάκριση σε έναν παγκόσμιο αγώνα!

Αυτή τη φορά, ο Έλληνας αθλητής ταξίδεψε με την ελληνική αποστολή της ΝΑC Hellas, στο NAC International World Championships 2019 όπου αγωνίστηκε στην κατηγορία Masters 40+ και πήρε την 4η θέση.

Στο πρώτο μήνυμά του μετά την μεγάλη επιτυχία ο Muscle Club Athlete, Σάκης Καραμάνος, τόνισε:

“Εχθές ένιωσα τη μεγαλύτερη χαρα και συγκίνηση πάνω στη σκηνή.Εκπροσωποντας τη χώρα μου και την ΕΛ.ΑΣ στην οποία ανήκω και υπηρετώ ,κατέλαβα την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα bodybuilding της NAC στην Πολωνία!!Δεν υπάρχουν λογια να εκφράσω αυτό που ένιωσα! Ευχαριστώ τον προπονητή μου Θανάση Υφαντόπουλο ο οποίος είναι παντα κοντά μου και φτάσαμε εδώ μαζί!! Σ’ ευχαριστω Θανάση μέσα από τη καρδιά μου. Ευχαριστώ την ΕΛ.ΑΣ και την ομάδα. ΔΙ.ΑΣ στην οποία ανήκω. Την οικογένεια μου, το γυμναστήριο melathron όπου κάνω τις προπονήσεις μου και φυσικά όλους εσάς που με στηρίξατε και συνεχίζετε να με στηρίζετε στην κάθε προετοιμασια μου. Καθως επισης Τους χορηγους μου και φτάνοντας ποια σαυτο το επιπεδο!!Σας ευχαριστώ μέσα και τη καρδιά μου. Συνεχίζουμε δυναμικά!!!”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.