ΑΟ Τρίκαλα και στο μπάσκετ!!!

Ο Ερασιτέχνης προχώρησε σε συμφωνία με τους Μάγους

Όνειρο του προέδρου του Ερασιτέχνη Κώστα Παρδάλη και του ΔΣ είναι να διευρυνθεί η βάση του ΑΟ Τρίκαλα και κάτω από την «ομπρέλα» του να δημιουργηθούν και άλλα τμήματα εκτός του ποδοσφαίρου.

Ο Ερασιτέχνης, στα πέντε χρόνια  αγωνιζόταν η ομάδα των Τρικάλων BC στην μεγάλη κατηγορία παραχωρούσε το σήμα του ΑΟΤ στην ΚΑΕ και έτσι μετά την διάλυση της ομάδας εκείνης υπήρξαν σκέψεις για την δημιουργία μιας «κυανέρυθρης» ομάδας μπάσκετ από την αρχή.

Η πρόταση που έπεσε από την αρχή ήταν να απορροφήσει μία τοπική ομάδα ο Ερασιτέχνης η οποία δεν άργησε να βρεθεί. Οι Μάγοι τους οποίους «τρέχει» ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Άκης μαζί με τον Νίκο Μερίτση δέχτηκαν χωρίς δεύτερη κουβέντα την πρόταση αφού ήταν και δική τους επιθυμία κάτι τέτοιο.

‘Έτσι ο ΑΟ Τρίκαλα θα εμφανιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με τον Ερασιτέχνη να ορίζει μία διοικούσα επιτροπή η οποία μαζί με τους Άκη Αναστασίου, Νίκο Μερίτση θα έχουν την ευθύνη λειτουργία της ομάδας η οποία αναγκαστικά θα θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους με το «καλημέρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές αλλά και η γνωστοποίηση συνέντευξης τύπου την Δευτέρα στις 9.30 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου:

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει, για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου μας, την ίδρυση και λειτουργία τμήματος καλαθοσφαίρισης, το οποίο θα αγωνίζεται με τα χρώματα και το έμβλημα του ιστορικού Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ. Προς το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε ήδη η συγχώνευση, με απορρόφηση του αθλητικού σωματείου «Α.Σ. ΜΑΓΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ», ενώ θα ληφθούν άμεσα οι αναγκαίες πρωτοβουλίες, για την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας.

Το νέο τμήμα θα στελεχωθεί από επιφανείς τρικαλινούς πολίτες, με όραμα και ανιδιοτελή διάθεση προαγωγής του αθλήματος, θα καταβληθεί δε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου αυτό να οικοδομηθεί σε στέρεες και υγιείς βάσεις, και η λειτουργία του να διέπεται από συνέπεια, σοβαρότητα και αξιοπιστία.

Εκ μέρους του Δ.Σ. διερευνάται και εξετάζεται το ενδεχόμενο δημιουργίας και άλλων αθλητικών τμημάτων. Καλούμε τα μέλη μας και όλους τους τρικαλινούς, να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την νέα αυτή προσπάθεια.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των μελών και του κοινού, σας γνωστοποιούμε ότι την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:30 μ.μ., θα δοθεί συνέντευξη τύπου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Τρίκαλα 21 Ιουνίου 2019

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                           Ο  Γ. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Παρδάλης                                     Γιώργος Παναγιώτου

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.