Αμανατίδης: «Η ομάδα θα γυρίσει εκεί που ανήκει» (Ηχητικό)

Ο νέος προπονητής του ΑΟΤ μίλησε στον FM 100

Στην αθλητική εκπομπή «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» και στους Γιώργο Παπαγεωργόπουλο, Βασίλη Κωνσταντάκο μίλησε σήμερα το πρωί ο Περικλής Αμανατίδης.

Για την επιστροφή του τόνισε: «Είναι η 3η φορά που επιστρέφω αλλά οι δύο προηγούμενες αν και είχαν θετικό πρόσημο δεν μπορούν να είναι βάση για την επόμενη. Το θεωρώ μία καινούργια συνεργασία, οπότε έρχομαι με αυτή την διάθεση και με αυτήν την όρεξη».

Ο Περικλής Αμανατίδης οριοθέτησε εξ αρχής τους στόχους που είναι η επιστροφή της ομάδας στις μεγαλύτερες κατηγορίες: «Είμαι χαρούμενος που γυρίζω και στην ομάδα και στην πόλη. Μου βγάζει μία πολύ θετική ενέργεια την οποία θέλω να χρησιμοποιήσω όλη για να ξαναγυρίσει η ομάδα εκεί που ανήκει. Δεν είναι για εκεί που βρίσκεται τώρα. Νομίζω ότι γι’ αυτό το πράγμα θα δώσω ότι έχω και δεν έχω».

Χαρακτήρισε τιμή την συνεργασία του με τον ΑΟΤ: «Είναι τιμή για μένα που θα δουλέψω ξανά στην ομάδα των Τρικάλων. Είναι μεγάλη αυτή η ομάδα?

Περισσότερα αναμένεται να πει την Δευτέρα όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα: «Την Δευτέρα θα είναι μία πολύ καλή μέρα για μένα, θα ξαναδώ φίλους και εκεί θα τα πούμε όλα»

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης Αμανατίδη:


 

Τα σχόλια είναι κλειστά.