O Νεοχωρίτης που διαπρέπει με την Μπάγερν!

Τον λένε Βαγγέλη Παθέκα. Είναι παιδί Ελλήνων μεταναστών που γεννήθηκε και έζησε όλη του τη ζωή στη Γερμανία. Παρόλα αυτά μιλάει τέλεια ελληνικά, δεν ξεχνάει τις ρίζες της οικογένειας του που είναι η Οιχαλία και η Πηγή Τρικάλων ενώ έχει ‘’τρέλα’’ με το μπάσκετ…!!

Βρίσκεται ήδη στο Βιτόρια με την εφηβική ομάδα της Μπάγερν που θα πάρει μέρος στο τουρνουά νέων Next Generation και ο γεννημένος το 2001 πόιντ γκαρντ της Βαυαρικής ομάδας δηλώνει….ταυτότητα.

‘’Είμαι Παναθηναϊκός και δεν χάνω παιχνίδι της ομάδας στην Ευρωλίγκα. Θαυμάζω τον Διαμαντίδη και λόγω….θέσης αφού και εγώ είμαι πλέι μέικερ’’ δήλωσε στον Βαγγέλη Καρύδα στο Novasports.

Έχει κληθεί στην προετοιμασία της εθνικής παίδων της Γερμανίας αλλά το μεγάλο του όνειρο έχει σχέση με την πατρίδα του.

Σε συνομιλία που είχαμε με τον ίδιο μας δήλωσε πως όνειρο ζωής του είναι να έρθει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί σε μια ελληνική ομάδα..!

Οι γονείς του Κώστα Παθέκας (Καρεκλάς) και Μαρία Μανώλη δηλώνουν περήφανοι για τα επιτεύγματα του γιου τους ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του OichaliaLIVE θα ακολουθήσει το επάγγελμα αυτό

Για την ώρα πάντως τον απασχολούν οι υποχρεώσεις του με την Μπάγερν και από το καλοκαίρι θα ψάξει να βρει την μπασκετική του τύχη είτε στη Γερμανία, είτε σε κάποια άλλη χώρα.

Βαγγέλη όλοι εμείς στο OichaliaLIVE σου ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα στην καριέρα σου…Το μέλλον είναι μπροστά σου