Τιμητική πρόσκληση για την Δήμητρα/Απόλλων

Σε τουρνουά στο πλαίσιο της αναβίωσης του τελικού του 2004

Μερικές φορές οι διακρίσεις δεν έρχονται μέσα από αγωνιστικές επιτυχίες και κλήσεις παικτών της ομάδας στην Εθνική Ελλάδος , μερικές φορές μια απλή πρόσκληση για ένα τουρνουά αποτελεί από μόνη της τεράστια διάκριση. Η ακαδημία μας έχει την τιμή να κληθεί σε ένα πολύ κλειστό τουρνουά όπου θα συμμετέχουν οι ακαδημίες από τις 4 μεγάλες ΠΑΕ και μόνο 4 ακαδημίες ερασιτεχνικών σωματίων που οι ιθύνοντες του τουρνουά θεωρούν ότι δουλεύουν σε πολύ υψηλά στάνταρ . Το ότι είμαστε λοιπόν μία από τις 4 αυτές ακαδημίες αποτελεί ύψιστη διάκριση και επιβράβευση .
Το τουρνουά αυτό γίνεται στην Αθήνα στα πλαίσια της αναβίωσης του μεγάλου τελικού της 4ης Ιουλίου του 2004, όπου η Εθνική μας ολοκλήρωσε ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα του αθλητισμού , ακριβώς 15 χρόνια μετά .
Προς: Τμήμα Υποδομών ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Από: Champions For Life Α.Μ.Κ.Ε.
Legends 2004
Η/α: 17 Μαίου 2019
Θέμα: Πρόσκληση συμμετοχής στο 1ο Legends 2004 Youth Cup
Αγαπητοί κύριοι,
Με εφαλτήριο την επέτειο των δεκαπέντε ετών από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2004, οι πρωταθλητές Ευρώπης Legends 2004 και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Champions For Life” την οποία δημιούργησαν για τους κοινωνικούς σκοπούς που υπηρετούν, με τη συνεργασία και υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σχεδιάζουν διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις εντός του 2019.
Εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν στις 4 Ιουλίου με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στους Legends 2004 με τους αντίστοιχους της Πορτογαλίας, σε μία αναβίωση του απίστευτου τελικού της Λισαβόνας, ακριβώς 15 χρονιά μετά.
Μεταξύ αυτών των εκδηλώσεων είναι η διοργάνωση και πραγματοποίηση ενός τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών ηλικιών Κ-12, διοργάνωση η οποία εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τους κοινωνικούς, παιδαγωγικούς σκοπούς της ΑΜΚΕ και των Legends 2004. Θα λάβει χώρα στις 20 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας”.
Σκοποί της διοργάνωσης, η ανάδειξη του ευ-αγωνίζεσθαι, η προώθηση της ιδέας της ευγενούς άμιλλας, η ενδυνάμωση της αγωνιστικής, κοινωνικής συνεργασίας. Περαιτέρω έμφαση στις ιδέες αυτές θα δοθεί με την παρουσία και συμμετοχή των Πρωταθλητών Ευρώπης ποδοσφαιριστών μελών των Legends 2004 σε ρόλο προπονητών και καθοδηγητών των αθλητών καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Η συμμετοχή των αθλητών των ακαδημιών που θα αγωνισθούν είναι δωρεάν.
Θα είμασταν ιδιαίτερα ευτυχείς αν συμμετείχατε στο τουρνουά με την ομάδα Κ12 που διατηρείτε.
Αναμένοντας την απάντησή σας επί της συμμετοχής σας,
Με εκτίμηση
Αντώνιος Νικοπολίδης Πρόεδρος Α.Μ.Κ.Ε. “Champions For Life” Legends 2004
Βασίλειος Λάκης Επίτιμο και Αρωγό Μέλος Α.Μ.Κ.Ε. “Champions For Life” Legends 2004