Την Κυριακή ο Λαϊκός ποδηλατικός   Γύρος των Τρικάλων

Η εκκίνηση θα γίνει  από την κεντρική πλατεία Τρικάλων την Κυριακή  12 Μαϊου 2019 και ώρα 12 π.μ.
 
Ο ποδηλατικός σύλλογος Ασκληπιός, ο Δήμος Τρικκαίων, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και η εφημερίδα Πρωινός Λόγος συνδιοργανώνουν τον 23ο λαϊκό ποδηλατικό  “Γύρο των Τρικάλων” εις μνήμη Βασιλείου Τσαρουχά.
Η εκκίνηση θα γίνει  από την κεντρική πλατεία Τρικάλων την Κυριακή  12 Μαϊου 2019 και ώρα 12 π.μ.
Διαδρομή: Β. Τσιτσάνη – Διονυσίου-Απ. Ιακωβάκη- γέφυρα Γκίκα-φανάρια Αγ. Κωνσταντίνου-Καποδιστρίου-παλιό Δεσποτικό-Κοραή –Καλαμάτας-Λάκμωνος-γέφυρα Τρικκαίογλου-Καλαμπάκας-φανάρια Πράσινης Γωνιάς-Ηρ. Ρέτου-Γεροδήμου-Μετεώρων-διασταύρωση Κηπάκι-Καλαμπάκας-Πράσινη Γωνιά-Καλαμπάκας-Ηπείρου-γέφυρα Τρικκαίογλου-Σαράφη-Αγ. Νικόλαο-τερματισμός κεντρική πλατεία  6,6 χ.λ.μ.
Καλούμε όλους τους δημότες των Τρικάλων , μικροί και μεγάλοι να συμμετέχουν στον Λαϊκό Γύρο των Τρικάλων, έτσι ώστε να περάσουμε σημαντικά μηνύματα για την χρήση του ποδηλάτου , διεκδικώντας μεγαλύτερο δίκτυο ποδηλατοδρόμων μέσα στην πόλη αλλά και έξω από την πόλη , όπως είναι η οδός Λαρίσης , οδός Καρδίτσης ,οδός Πύλης αλλά και το πανεπιστήμιο των ΤΕΦΑΑ.
Εκατοντάδες πολίτες κάνουν χρήση του ποδηλάτου μέσα στην πόλη των Τρικάλων και τα οφέλη είναι πάρα πολλά, γι’ αυτό μας δίνεται η ευκαιρία την Κυριακή 12 Μαΐου στην κεντρική πλατεία Τρικάλων να δώσουμε αισιόδοξα μηνύματα.
Επίσης σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί από ένας έπαινος και ένα μπλουζάκι.
Οι εγγραφές των συμμετεχόντων θα γίνουν από τις 10:00 έως τις 11:50 στην γραμματεία που θα βρίσκεται στο χώρο της εκκίνησης.