Στην πρώτη κατηγορία Κορασίδων οι μικρές του Ασκληπιού

Μεγάλη νίκη για τις κορασίδες του Ασκληπιού επί της Άθλεσης Λάρισας ,εκτός έδρας, με σκορ 0-3.Με τη νίκη αυτή οι κορασίδες του Ασκληπιού εξασφάλισαν και μαθηματικά πλέον τη συμμετοχή τους στην Α1 κορασίδων της επόμενης χρονιάς κι έτσι το επόμενο παιχνίδι με την Ελασσόνα αποκτά καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.
Εκπληρώθηκε έτσι ο μοναδικός στόχος που τους είχε απομείνει και διορθώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι καλοκαιρινές αστοχίες της προηγούμενης προπονήτριας αφού πλέον μιλάμε για μια ομάδα με σαφέστατους αγωνιστικούς προσανατολισμούς και διαρκή αγωνιστική άνοδο.
Τα κορίτσια του Ασκληπιού ήταν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πίεσαν πάρα πολύ στο σερβίς. Είχαν διαρκώς προβάδισμα στο σκορ και μόνο σε στιγμές χαλάρωσης έδιναν την ευκαιρία στις γηπεδούχες να πλησιάσουν και να γίνουν απειλητικές.
Μεγάλη μάχη έγινε στο 2ο σετ όπου τα κορίτσια του Ασκληπιού προηγήθηκαν με 19-24 και μάλλον νόμισαν ότι τέλειωσε το ματς έδωσαν έτσι το δικαίωμα να τις ισοφαρίσουν 24-24 και στη συνέχεια η ομάδα της άθλεσης είχε και 2 ευκαιρίες να κερδίσει το σετ καθώς προηγήθηκε με 25-24 και 28-27. Τελικά το σετ κατέληξε στον Ασκληπιό με 28-30!!!. Το 3ο σετ είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και το κέρδισε άνετα ο Ασκληπιός με 9-25.
Τα σετ 22-25, 28-30,9-25.
Άθλεση Λάρισας (Γκότσης):Ταγάνη, Πάτρα, Μακρή, Μπερτέ, Νούλα, Μαρινοπούλου,Παπαδοπούλου, Τάσσου,Παπαδημητρίου.
ΑΣ Ασκληπιός (Γεροβάιος): Γεωργίου, Γκιούρκη, Κόκκαλη, Μπαντίκου, Κόκκαλη Α. , Γκιούρκη Π.,Κοντοκώστα, Σούλκο, Ταρατόρα(λ), Παπαγιάννη, Μπρουσιάκη.