Πρόταση από Γουεστ Χαμ για Φορτούνη , η Βέρντερ καραδοκεί

Ο Κώστας Φορτούνης  εμφανίζεται έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως οι… μνηστήρες επιμένουν.

Στα γραφεία του Ολυμπιακού έχει φτάσει προσφορά για τον Φορτούνη, καθόλα αδιάφορη, έστω κι αν δεν καλύπτει στο 100% τα θέλω των Πειραιωτών. Τα χρήματα που φέρονται να έχουν ρίξει στο τραπέζι οι άνθρωποι της ομάδας, στην οποία κουμάντο στις μεταγραφές κάνει ο Μάριο Ουσίγιος, πρώην τεχνικός διευθυντής των “ερυθρόλευκων”, αγγίζουν τα 10.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» είναι ψηλά στη λίστα της Βέρντερ Βρέμης.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «MeinWerder» στέκεται μεταξύ άλλων στις ποδοσφαιρικές αρετές του, αν και αναρωτιέται αν θα καταφέρει να τις επιδείξει και σε τόσο υψηλό επίπεδο όπως είναι το γερμανικό πρωτάθλημα.

«Μοιάζει με ανέκδοτο ότι ο τεχνικός διευθυντής της Βέρντερ, Φρνακ Μπάουμαν, κάθε χρόνο παίρνει κι έναν αρχηγό! Ο Φορτούνης ταιριάζει με αυτό το σερί! Ο 26χρονος αρχηγός του Ολυμπιακού, με τα 17 γκολ και τις 16 ασίστ σε 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και με παλιότερη παρουσία, από το 2011 ως το 2014, σαν ταλέντο, στην Καϊζερσλάουτερν. Εντυπωσιάζει με την ισορροπία των δυνατοτήτων του. Δημιουργικός, σκόρερ και με τα δύο πόδια και παίκτης της σεζόν στην Ελλάδα. Το ερώτημα είναι αν ο Φορτούνης μπορεί να βγάλει αυτές τις ικανότητες και σε πιο υψηλό επίπεδο. Ο ρυθμός της Bundesliga είναι πάντα πρόκληση. Ο Φορτούνης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2020 με τον Ολυμπιακό και για αυτόν ενδιαφέρεται η Φενέρ», αναφέρεται μεταξύ άλλων.