“Ο Βασιλειάδης πρότεινε την Παναγοπούλου για μέλος της ΔΟΕ”

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της ΔΟΕ αυτή την στιγμή η Ελλάδα δεν διαθέτει εκπρόσωπο ανάμεσα στα ενεργά μέλη

 

Σύμφωνα με «Τα Νέα» ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει ήδη στείλει στην ΔΟΕ επιστολή αναφορικά με την τοποθέτηση Παναγοπούλου στην επιτροπή.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της ΔΟΕ αυτή την στιγμή η Ελλάδα δεν διαθέτει εκπρόσωπο ανάμεσα στα ενεργά μέλη. Στην λίστα των επίτιμων μελών περιλαμβάνονται ο Λάμπης Νικολάου και ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Σε δηλώσεις της την Δευτέρα η κ. Παναγοπούλου είχε υποστηρίξει ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο στην παραχώρηση του σκάφους στην πρωθυπουργική οικογένεια, η οποία παραθέρισε στο Ιόνιο Πέλαγος στον απόηχο της τραγωδίας στο Μάτι, το καλοκαίρι του 2018.

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί
τον πρωθυπουργό πως δεν έχει όρια στην «υποκρισία» και την «ξιπασιά», αναφέροντας αιχμηρά πως ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να κρυφτεί στο σκάφος την ώρα που η Ελλάδα μετρούσε νεκρούς από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Η ΝΔ συνδέει άρρηκτα τις φοροελαφρύνσεις και τις παροχές που εξήγγειλε χθες στο Ζάπειο ο κ. Τσίπρας με απόπειρα αντιπερισπασμού, ενόψει των ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών.

«Τώρα που οι φωτογραφίες του διέρρευσαν, πανικόβλητος εξαγγέλλει άρον άρον προεκλογικά επιδόματα, μήπως και αποφύγει τη συντριβή του», αναφέρει η ΝΔ, υποστηρίζοντας πως πλέον έχουν παρέλθει οι εποχές που οι πολίτες θα μπορούσαν να πιστέψουν τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.