Λάμψη αστέρων στην Μπαλκούρα! (Φωτορεπορτάζ)

Επιστροφή των παικτών που ξεκίνησαν απο την Δήμητρα/Απόλλων

Ήταν μία ξεχωριστή μέρα η χθεσινή για την Δήμητρα/Απόλλων. Η Τρικαλινή ακαδημία πρότυπο υποδέχτηκε αρκετά απο τα παιδιά που ξεκίνησαν απο τις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας και άνοιξαν τα φτερά τους για μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν όλοι να είναι εκεί αλλά υπήρχε …αξιοπρεπέστατη εκπροσώπηση στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα των αστέρων με μία μικτή ομάδα της περιοχής την συγκρότηση της οποίας έκανε ο Χρήστος Αυγέρος που την κοουτσάρισε επίσης.

Τα βλέμματα συγκέντρωσαν οι άσσοι του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Κώστας Φορτούνης και Χρήστος Αλμπάνης ενώ ο Γιάννης Σκόνδρας αποθεώθηκε απο την Ακαδημία του Κούδα λόγω του ΠΑΟΚτζήδικου παρελθόντος του.

Στην ομάδα των παικτών που ξεκίνησαν απο την Δήμητρα/Απόλλων αγωνίστηκαν οι Ζαρόπουλος, Θοδωρής Φορτούνης, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Σκόνδρας, Νίκος Σκόνδρας, Ζήσης, Γκαντιάς, Λαζαρίδης, Τσιώλης, Ιωάννου, Χρήστος Αλμπάνης, Γιδόπουλος, Παπανδρέου, Ρεντζιλάς ενώ στην ομάδα προσετέθη και ο αρχηγός του ΑΟΤ Ξενοφών Πάνος.

Απο την άλλη πλευρά αγωνίστηκαν οι Γκουλιώνης, Γρηγορίου, Δασιός, Γεωργάκης, Αγγελάκης, Τσιαντούλας, Γραβάνης, Μόκκας, Λίτσιος, Αυγέρος, Παπαευθυμίου,  Κεραμάς, Κωστής, Μπέτσας, Πολυζόπουλος, Κουβελάς, Αλμπάνης Παν., Μαρούδας.

Ξεχωριστή στιγμή η βράβευση του Σωτήρη Ρεντζιλά απο τον Κώστα Φορτούνη. Ο Ρεντζιλάς αναρρώνει ακόμη απο ένα σοβαρό τροχαίο που είχε πριν απο καιρό και η δύναμη που δείχνει ώστε να επανέλθει είναι συγκλονιστική.

Ο Κώστας Φορτούνης βράβευσε τον Σωτήρη Ρεντζιλά. Εικονίζονται ακόμη οι Λάκης Γαντζούλας και Αποστόλης Γκαραγκάνης
Η ομάδα των επιλέκτων
Ο Ξενοφών Πάνος επιστρατεύτηκε λόγω του Χρηστου Αλμπάνη με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Απόλλων. Στην φωτό με τον Νίκο Γιαγιάκο
Η τριπλέτα των τερματοφυλάκων. Ζαρόπουλος, Γιδόπουλος, Γκουλιώνης
Γιάννης και Νίκος Σκόνδρας
Ο τρίτος Σκόνρας, ο Απόστολος, που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού και αρκέστηκε στο baby sitting!
Κώστας και ΥΘοδωρής Φορτούνης με τον Απόστολο Γκαραγκάνη
Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το παιχνίδι
Νίκος Γιαγιάκος και Αποστόλης Γκαραγκάνης είχαν κάθε λόγο να χαμογελούν
Οι ομάδες εισέρχονται στο γήπεδο με το διαιτητικό τρίο
Χαμόγελα απ’ όλους
Ο Κώστας Φορτούνης με το γνώριμο στυλ του
Τα παιδιά της Ακαδημίας Κούδα παρακολούθησαν το παιχνίδι
Το νέο αίμα παρακολούθησε απο κοντά τους παίκτες τα βήματα των οποίων ακολουθούν