Η επιστροφή του Πέρι, η δυναστεία και Τρικαλινό στοιχείο γιοκ!!!

Ο ΦΛΟΥ της 13/05/2019

20 χρόνια μετά!!!

Έγινε και αυτό. Χθες στο στάδιο ολοκληρώθηκε μία συνέντευξη που είχε διακοπεί με …βίαιο τρόπο (sic) πριν από 20 χρόνια!!! Δεκέμβριος του 1999, τα Τρίκαλα επιστρέφουν από την Πάτρα με μία βαριά ήττα (3-0) και η κριτική στο ραδιόφωνο ήταν ανελέητη!!!  Ο Περικλής Σπυράκος που είχε γίνει αλλαγή στο ημίχρονο από τον Γκουλή,  πιεζόμενος και από κάποιους συμπαίκτες του που ήταν ενοχλημένοι από τα όσα ειπώθηκαν στα ερτζιανά, βγαίνει στον «Ζυγό» και δίνει μία ανεπανάληπτη συνέντευξη στον «ΦΛΟΥ» όπου πέφτουν κάμποσα μπινελίκια και από τις δύο πλευρές!!!  Αύριο Τρίτη,  στον FM 100, η συνέντευξη του Περικλή Σπυράκου ολοκληρώνεται και καταδεικνύει κάτι πολύ σημαντικό: Την τρέλα του «Πέρι» για τον ΑΟΤ!

Υποδοχή

Η υποδοχή του Πέρι ήταν θερμή. Από το πρωί στο Central όπου τον περίμεναν Κοτοπούλης, Τζώρτζης και Μπαλάφας (κεντρική φωτό)  μέχρι το απόγευμα στο γήπεδο όπου τελικά αγωνίστηκε αν και έλεγε ότι δεν θα παίξει γιατί όπως έλεγε δεν θέλει να νιώσει παλαίμαχος! Δεν κρατήθηκε τελικά…

Δυναστεία

Η δυναστεία Αβράμη στην πάλη συνεχίζεται!!! Μετά τους Δημήτρη, Σπύρο και Κώστα ο γιος του τελευταίου, ο Θανάσης, πανηγύρισε στην Λάρισα τον πρώτο τίτλο σε Πανελλήνιο Παιδικό τουρνουά. Με τέτοια γονίδια, λογικό μου ακούγεται!!!

Τρικαλινό στοιχείο

Τρικαλινό στοιχείο ζητάμε άπαντες για την νέα σεζόν στον ΑΟ Τρίκαλα. Όπως μαθαίνουμε πάντως, μέσα στις επόμενες μέρες, θα χαθούν και τα εναπομείναντα – ελάχιστα- Τρικαλινά στοιχεία που υπήρχαν φέτος στο ρόστερ. Οι πρώτες συζητήσεις έδειξαν τάσεις φυγής. Λογικό. Με τέτοια …αξιοποίηση την χρονιά που πέρασε!!!

Ντόσταντιτς

Όχι καλή χρονιά για τον Ράτκο Ντόστανιτς. Μετά τα Τρίκαλα όπου έφυγε λίγο μετά το ξεκίνημα της σεζόν δεν κατάφερε να ανεβάσει την Νίκη Βόλου κατηγορία. Ήταν δεύτερος πίσω από τον Ολυμπιακό Βόλου του Αμανατίδη στην κανονική διάρκεια, έχασε και την δεύτερη ευκαιρία αφού ηττήθηκε (δις) στο μπαράζ με τον Θεσπρωτό.

Επέστρεψαν;

Δεν ξέρω αν η αποστολή της Νίκης Βόλου επέστρεψε στην Μαγνησία. Διότι οι οργανωμένοι της ομάδας είχαν γράψει σε ανακοίνωση τους πως αν τυχόν χάσουν στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό να πάρουν άπαντες το καράβι για την …Κέρκυρα!!!

Αντίπαλοι

Ο ΑΟΤ ξέρει πλέον τους 13 από τους 14 αντιπάλους του στην νέα Football League, δηλαδή την νέα Γ’ Εθνική (για να μην παραθυμιαζόμαστε ότι μείναμε,  ενώ πέσαμε). Την Τετάρτη θα μάθει και τον 14ο που θα είναι ένας εκ των Καλαμάτα ή Διαγόρα Ρόδου. Οι υπόλοιποι είναι: Ηρακλής, Καβάλα, Βέροια, Κρόνος Αργυράδων (Κέρκυρα), Ολυμπιακός Βόλου, Ιεράπετρα, Ιάλυσος, Αιγάλεω, Ασπρόπυργος, Θεσπρωτός, Ιωνικός, Τριγλία.

Εκτός αν…

Εκτός αν έχουμε τίποτα εκπλήξεις με την αναδιάρθρωση και καταφέρουμε να παίξουμε Σούπερ Λιγκ 2 οπότε δεν θα περιοδεύσουμε στους παραπάνω ενδιαφέροντες προορισμούς ανά την Ελλάδα.

Τένις

Μπαλάκια…τένις βλέπαμε στον ύπνο μας μετά από τις μονομαχίες Τσιτσιπά με Ζβέρεφ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς το τριήμερο που μας πέρασε. Και μεγάλη χαρά που ένα δικό μας παιδί ανήκει πια στην ελιτ του παγκόσμιου τένις!

«ΦΛΟΥ»

…στο Προάστιο οι τηλεοράσεις στα καφενεία ήταν συντονισμένες με Μαδρίτη!