Βιωματικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Διοργανώθηκε απο τον ΑΠΣΤ και τον ΕΕΣ

Με επιτυχία το βιωματικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του ΑΠΣ Τρίκαλα και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Τρικάλων.

 Η ΚΑΡΠΑ- Βασική υποστήριξη ζωής και οι ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ  ήταν το θέμα του βιωματικού σεμιναρίου που διοργανώθηκε το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, στο γυμναστήριο πάλης του ΑΠΣ Τρίκαλα: Ελληνορωμαϊκή πάλη και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό- Τρικάλων, στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων που απαρτίζουν το πρόγραμμα καλών πρακτικών «παλεύουμε για τα παιδιά μας».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις αίθουσες του συλλόγου μας  στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων και η ιδέα για την πραγματοποίηση αυτής της ενδιαφέρουσας από κάθε άποψη ενημέρωσης προέκυψε από τον προβληματισμό μας, που έχει σαν στόχο το παιδί και την εκπαίδευσή του μέσα από αθλητικές και πολιτισμικές- κοινωνικές δραστηριότητες.
Το θέμα επίκαιρο αφού συμπίπτει με την καθολική συμμετοχή των παιδιών και ενηλίκων στην οργανωμένη άσκηση και όχι μόνο.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν ογδόντα μικροί μαθητές- αθλητές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη βασική εισηγήτρια του σεμιναρίου κα Ελένη Γιοβανοπούλου και την ομάδα εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Τρικάλων) οι οποίοι ενημέρωσαν τους εκπαιδευόμενους και απάντησαν σε δεκάδες ερωτήσεις τους και τους ευχαριστούμε θερμά για την εθελοντική τους προσφορά.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους γονείς των μαθητών- αθλητών μας που με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθούν το σύλλογό μας και τις δράσεις του.

Τέλος ευχαριστούμε τους προπονητές και την ομάδα εθελοντών ΔΥΝΑΜΑΙ του συλλόγου μας

 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας