Με Αναστόπουλο Μάνο το ντέρμπι , έστειλε εξώδικο ο ΟΣΦΠ

Τη Δευτέρα (20/5, 19:00) θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι των play offs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό, με την ΚΕΔ να ανακοινώνει τους διαιτητές του ντέρμπι, που προέκυψαν μετά από κλήρωση, στην οποία συμμετείχαν 13 ρέφερι.

Στη διαιτητική τριάδα του ντέρμπι «αιωνίων» κληρώθηκαν οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Τάσος Μάνος και Παναγιώτης Διαμαντής.Όσο για τη δεύτερη αναμέτρηση στο ΣΕΦ (Πέμπτη 23/5), κληρώθηκαν να τη διευθύνουν οι Κορομηλάς, Παπαπέτρου και Τσαρούχα.Στο τρίτο ματς, εφόσον υπάρξει (τη Δευτέρα 27/5), κληρώθηκαν οι Σώμος, Καρακατσούνης, Ανδρικόπουλος.

 

Η ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ:

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός απέστειλε σήμερα (17/05) εξώδικη επιστολή στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., με την οποία κάλεσε τον Σύνδεσμο να ανακαλέσει την παράνομη επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος και να αναβληθεί άμεσα η έναρξη των πλέι-οφ.

Ταυτόχρονα, ζήτησε την άμεση παραίτηση του Προέδρου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., Ευάγγελου Γαλατσόπουλου και της Νομικής Συμβούλου, Ελένης Γονιδάκη, για όσα αναληθή και παραπλανητικά δήλωσαν εν γνώσει τους κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., κατευθύνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη να προβούν στη λήψη της σχετικής απόφασης.

Για ακόμη μία φορά, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός δηλώνει πως επιφυλάσσεται να στραφεί νομικά εναντίον κάθε νομικού και φυσικού προσώπου για την προάσπιση των εννόμων συμφερόντων της ομάδας μας“.