Άλωσαν πάλι την Βοστώνη οι Μπακς!!!

Προηγούνται 3-1 στην σειρά

Μιαα ανάσα από τους τελικούς της Ανατολής βρίσκονται πλέον οι Μπακς! Δείχνοντας χαρακτήρα, το Μιλγουόκι πήρε μία τεράστια νίκη με 113-101 μέσα στην Βοστώνη επί των Σέλτικς στο Game 4 της σειράς και πήρε προβάδισμα με 3-1 νίκες!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των Μπακς δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Παρά το γεγονός ότι φορτώθηκε νωρίς με 4 φάουλ, ο Γιάννης κυριάρχησε, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 39 πόντους, 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο, σε μία τρομερή εμφάνιση.

Γενικώς το Μιλγουόκι ήταν εκπληκτικό και οι Σέλτικς – κακά τα ψέματα – απογοητευτικοί. Σε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της σεζόν, οι Μπακς ήταν μία κλάση ανώτεροι και βλέποντας τους παγκίτες τους να δίνουν πολλές βοήθειες πήραν μία πανάξια νίκη.

Ο εξαιρετικός Τζορτζ Χιλ με 15 πόντους και 5 ασίστ ακολούθησε σε απόδοση τον Γιάννη, με τους Κρις Μίντλετον και Έρικ Μπλέντσο να προσθέτουν από 13 πόντους.

Για τους Σέλτικς, ο Καϊρί Ίρβινγκ είχε 23 πόντους και 10 ασίστ (αλλά 7/22 σουτ), ο Αλ Χόρφορντ 20 πόντους και ο Μάρκους Μόρις 18 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Ο MVP

Ο Γιάννης ήταν για ακόμα μία φορά… όλα τα λεφτά για τους Μπακς. Ο “Greek Freak” ήταν εκπληκτικός στα 34 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 39 πόντους με 15/22 σουτ, 7/10 βολές, 16 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο. Το πιο σημαντικό ωστόσο ήταν πως σημείωσε τους 17 από τους 39 πόντους του στην τέταρτη περίοδο του αγώνα.