Με αυτοδυναμία πάλι δήμαρχος στον Βόλο ο Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος εξελέγη με ποσοστό πάνω από 57%, κάνοντας την έκπληξη για το μέγεθος της νίκης του, ενώ από χθες, δήμαρχο εξέλεξαν και στον δήμο Ρήγα Φερραίου (Βελεστίνο), τον Δημήτρη Νασίκα με ποσοστό 56,73%, που κατέβηκε ως ανεξάρτητος αλλά προερχόμενος από την ΝΔ.

Σκληρή και αμφίρροπη μάχη αναμένεται, όμως, να δοθεί στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Μαγνησίας, τον δήμο Αλμυρού, όπου θα αναμετρηθούν την προσεχή Κυριακή, ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Εσερίδης (38,0%) με τον Ε. Χατζηκυριάκο (36,4%).

Σκληρή μάχη σε Σκιάθο-Σκόπελο

Αναμετρήσεις στον β’ γύρο θα γίνουν και στους υπόλοιπους δήμους της Μαγνησίας με το μεγάλο ενδιαφέρον να στρέφεται στην Σκιάθο όπου επικράτησε ο πρωτάρης Θοδωρής Τζούμας με 45,5% έναντι 41% που έλαβε ο πρώην δήμαρχος Νίκος Πλωμαρίτης.

Στην Σκόπελο, στον β’ γύρο θα αναμετρηθούν ο έως τώρα δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης που έλαβε το 40,7% με τον Δημήτρη Ευσταθίου που έλαβε το 38,4%.

Στην Αλόννησο, η μάχη ήταν αμφίρροπη, κρίθηκε στα σημεία και θα αναμετρηθούν στον β’ γύρο ο νυν δήμαρχος Πέτρος Βαφίνης (39,5%) με τον κ. Τσουκανά (32,5%).

Τα σχόλια είναι κλειστά.