Ο Κούγιας καταγγέλει Μελισσανίδη για απειλές

Δέχθηκε τηλεφωνικές απειλές από τον Μελισσανίδη, μετά τα όσα είπε για τον διαιτητή Γιώργο Κομίνη.

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, νωρίτερα είχε πάρει θέση για τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη στον επαναληπτικό των μπαράζ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Πλατανιά. Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει πως ο ρέφερι από τη Θεσπρωτία πέρσι είχε αναδείξει… χάρτινο πρωταθλητή, εννοώντας τις αποφάσεις του και όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ στην Τούμπα. Με νέα προσωπική του δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας, κατήγγειλε τον Δημήτρη Μελισσανίδη πως τον απείλησε τηλεφωνικά και μάλιστα χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ…

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια…

Πριν από λίγα δευτερόλεπτα με πήρε τηλέφωνο στο κινητό μου από απόκρυψη αυτή η αντρούκλα, ο νιάου νιάου η γατούλα – τίγρης έντιμος επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης.

Επειδή όταν οδηγώ και όταν δεν βρίσκομαι στα δικαστήρια, απαντώ σε όλες τις κλήσεις μου σε ανοικτή ακρόαση, οι άνθρωποι που ήταν στο αυτοκίνητο μου άκουσαν τις γυναικουλίστικες απειλές του, για την δήλωση που έκανα για τον Κομίνη με αφορμή το μαϊμού πέναλτι που έδωσε εις βάρος του Πλατανιά στο σημερινό μπαράζ.

Επειδή εγώ δεν έχω μάθει στην ζωή μου ούτε από απόκρυψη να παίρνω τηλέφωνο και να απειλώ. Επειδή τον Μελισσανίδη τον γνωρίζω από τότε που ήταν δάσκαλος σχολής οδηγών στην Νίκαια.

Επειδή τον γνωρίζω από τον αείμνηστο «Γιαννέα» του οποίου ήμουν δικηγόρος. Επειδή πολύ σύντομα θα προσδιοριστεί και η δίκη για την επίθεση εις βάρος μου από τους μπράβους του στην Βουλιαγμένη.

Επειδή όπως έχω δηλώσει τον σιχαίνομαι και σαν άνθρωπο και σαν αθλητικό παράγοντα. Δημοσιοποιώ αυτή την κατινίστικη συμπεριφορά του και του συστήνω αυτά να τα κάνει σε άλλους ανθρώπους και όχι σε μένα

Τα σχόλια είναι κλειστά.