Νέα επένδυση της Atlantis – Pak, στη Βόρεια Ελλάδα

Η εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Agrocom του Ιβάν Σαββίδη σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη Θεσσαλονίκη ως «ορμητήριο» για τις αγορές των Βαλκανίων, της Μεσογείου και της Βόρειας Αφρικής.

Αυτό σημείωσε στο σάιτ «insider» ο  Αρτέμ Καν, υπεύθυνος εξαγωγών της Atlantis – Pak, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τη 83η ΔΕΘ. Σύμφωνα με τον κ. Καν στόχος είναι η περαιτέρω επέκταση της εταιρείας σε νέες αγορές και η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί ιδανική τοποθεσία για τη νέα παραγωγική μονάδα της Atlantis – Pak λόγω και του λιμανιού της πόλης.

«Δεν υπάρχει χώρος για εμάς να επεκταθούμε περαιτέρω στη Ρωσία, καθώς η αγορά εκεί μας ανήκει», σημειώνει ο κ. Καν. Η εταιρεία, που δραστηριοποιείται σε 91 χώρες σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το εργοστάσιο ως κέντρο μεταφοράς των προϊόντων της στα Βαλκάνια και την Βόρεια Αφρική. «Πέρσι ανοίξαμε θυγατρικές στην Τσεχία, την Ισπανία και την Ιταλία όπου είναι οι βασικές χώρες με βάση την κατανάλωση. Τώρα κοιτάμε πιο μακριά από την Ευρώπη και θέλουμε να κάνουμε αυτό το άλμα από την Ελλάδα», τονίζει.Η Atlantis – Pak είναι μέλος του ομίλου Agrocom, ο οποίος ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.