Κρίσιμη βδομάδα για τη Δόξα Δράμας

O Μπύρος θα εξοφλήσει τους πάντες και ως τα τέλη του Ιουλίου θα βάλει το ποσό των 250.000 ε, για να κλείσει κάθε εκκρεμότητα. Η ΠΑΕ θα είναι «καθαρή», χωρίς χρέη, αλλά και με έσοδα, ενώ δεν θα έχει πρόβλημα ούτε με την επιτήρηση και το δεύτερο στάδιο.ο Ερασιτέχνης περιμένει την κίνηση του Γιάννη Μπύρου και δη τη συμβολαιογραφική πράξη παραχώρησης των μετοχών, στην περίπτωση, πάντα, που δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες για μεταβίβαση των μετοχών.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις και διαβουλεύσεις για το πώς θα κινηθούν στη Δόξα. Η διάθεση τουλάχιστον 1.000 εισιτηρίων διαρκείας, καθώς επίσης και ο στόχος των 100 υποστηρικτών-χορηγών αποτελούν κομμάτια του σχεδιασμού για τη Δόξα της νέας περιόδου, χωρίς τον Γιάννη Μπύρο.

Το σημαντικό είναι ότι οι «μαυραετοί», όπως και κάθε ομάδα, θα έχουν έσοδα τουλάχιστον 600.000 ευρώ στη χειρότερη περίπτωση, με βάση την αναδιάρθρωση και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στο «τραπέζι» θα πέσει σίγουρα και ο χορηγός για τη φανέλα, κάτι που δεν έγινε στη φετινή χρονιά.

Από εκεί και πέρα, αύριο είναι το διοικητικό συμβούλιο στη Λίγκα για την ολική επικύρωση της βαθμολογίας, καθώς και για την επόμενη μέρα με τη Super League 2.

Πηγή: metrosport

Τα σχόλια είναι κλειστά.