Άνοδος Διαγόρα στην Football League

Άφησε έξω την Καλαμάτα

Ο Διαγόρας ήταν εκείνος που πήρε την άνοδο στην Football League, η οποία βάσει της αναδιάρθρωσης θα είναι η τρίτη τη τάξει κατηγορία και ακολούθησε Θεσπρωτό, Τρίγλια και Ιωνικό που νίκησαν στα άλλα τρία μπαράζ. Η ομάδα της Ρόδου μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την Καλαμάτα στο κατάμεστο γήπεδο της ομάδας της Μεσσηνίας, όμως το 1-0 του πρώτου αγώνα τους έδωσε το εισιτήριο της ανόδου.

Η Καλαμάτα ισοφάρισε τη μεταξύ τους αναμέτρηση με τον Γιόνδη στο 48′, ο οποίος αποβλήθηκε αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος. Το 1-0  παρέμεινε μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Στην παράταση ο Μπουρλάκης πέτυχε στο 114′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ το “χρυσό” γκολ της ισοφάρισης. Η Καλαμάτα δεν τα παράτησε και παρ’ ότι έμεινε με εννέα παίκτες στο 120′ σημείωσε το 2-1 με τον Μάρκοβιτς, αλλά το εκτός έδρας γκολ των φιλοξενούμενων έκανε τη διαφορά.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τσόπελας (83′ Χίλγκεν), Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Πέριτς, Πινδώνης, Γιόνδης, Μίνγκας (67′ Κάρλος), Λαθύρης (79′ Μάρκοβιτς)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Μπαξεβάνου, Μεντί, Πινιώτης (57′ Ντουαλά), Δήμας (64′ Καρπαθάκης), Γεωργίου, Γλυνός (99′ Μπουρλάκης)